Міжнародний фотоконкурс від Європейської Молодіжної Коаліції з питань Охорони Навколишнього Середовища і Здоров’я (EEHYC)

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
Maria Iemelianenko

competion poster
Міжнародний фотоконкурс від Європейської Молодіжної Коаліції з питань Охорони Навколишнього Середовища і Здоров’я (EEHYC)

Все, що вам потрібно зробити, це відправити нам до 3 червня 2017 року авторську фотографію, яка відображатиме проблеми, пов’язані з навколишнім середовищем і здоров’ям. Переможців фотоконкурсу очікують дивовижні подарунки!

Фотографії приймаються в одній з наступних категорій:

  • сталі системи охорони здоров’я;
  • забруднення повітря;
  • ненадійні системи водопостачання та санітарії;
  • небезпечні хімічні речовини;
  • відходи та забруднені ділянки;
  • зміна клімату;
  • сталий розвиток міст.

Вимоги до фотографій:

  • фотографії можуть бути розміщеними у соціальній мережі фейсбук із використанням тегів #6MCEH2017; #EuropeEnvHealth and #EEHYCUKR та позначенням @EEHYouthCoalition.

У червні переможці фотоконкурсу будуть оголошені на веб-сайті організації.

Детальну інформацію можна знайти на веб-сторінці фотоконкурсу.

Довідково: Міжнародний фотоконкурс від Європейської Молодіжної Коаліції з питань Охорони Навколишнього Середовища і Здоров’я (EEHYC) спрямований на привернення уваги громадськості, політиків і відповідних зацікавлених сторін до думки молодих людей з питань, що стосуються охорони навколишнього середовища і здоров’я в Європейському регіоні.

Європейська Молодіжна Коаліція з питань Охорони Навколишнього Середовища і Здоров’я (EEHYC) – це перша європейська мережа за участю молоді, яка підкреслює і сприяє розумінню взаємозв’язків між довкіллям і здоров’ям. Участь молоді у процесі прийняття рішень є центральним моментом у діяльності Коаліції та підтримується Міністрами охорони здоров’я та навколишнього середовища за допомогою зобов’язань, прийнятих в Декларації на Міністерській конференції ВООЗ з питань охорони навколишнього середовища та здоров’я, що відбулася в Пармі в 2010 році.


Останні публікації цього розділу:

Набір на участь у тренінг-курсі з психологічної підтримки та ментального відновлення людей, які постраждали від війни

Тендер на проведення поведінкового дослідження для Програми USAID АГРО

Конкурс на закупівлю інформаційних таблиць

Конкурс “Сприяння розвитку та використанню форм громадської участі на місцевому та регіональному рівнях”

Закупівля будівельних матеріалів (PAR#2024-140)

Конкурс на закупівлю навчального обладнання для Управління освіти адміністрації Індустріального району Харківської міської ради