Навчальна програма «Спеціалізовані антикорупційні суди як інструмент удосконалення підзвітності судової системи та доступності правосуддя»

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
sydorenko

Євросуд
Навчальна програма «Спеціалізовані антикорупційні суди як інструмент удосконалення підзвітності судової системи та доступності правосуддя»

Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) розпочинає набір для участі у програмі «Спеціалізовані антикорупційні суди як інструмент удосконалення підзвітності судової системи та доступності правосуддя» за проектом «Навчальні програми професійного зростання» (Participant Training Program).

Основна мета програми – ознайомлення учасників з досвідом Словацької Республіки щодо створення та діяльності антикорупційних судів. Учасники ознайомляться з практичним досвідом, зокрема, успішними прикладами, а також уроками, отриманими в процесі створення та роботи антикорупційного суду, які зможуть використати при розробці моделі спеціалізованого антикорупційного суду в Україні.

Орієнтовні дати поїздки – 25 вересня – 2 жовтя 2016 р.

Учасниками цієї програми можуть бути основні зацікавлені сторони, залучені до створення антикорупційного суду в Україні, зокрема:
• Представники суддівського корпусу та органів судової влади, залучені до розробки політики з реформування системи правосуддя в Україні;
• Народні депутати України, зокрема, Комітету з питань правової політики, Національного антикорупційного комітету;
• Представники громадянського суспільства, залучені до процесу судової реформи та протидії корупції;
• Члени Ради з питань судової реформи, включаючи представників Міністерства юстиції, Адміністрації Президента та інших законотворчих органів;
• Фахівці професійних асоціацій в галузі судової системи;
• Слідчі з Національного антикорупційного бюро України та прокурори Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

Усі витрати учасників програми покриваються проектом, окрім вартості виготовлення закордонного паспорта та витрат на території України (транспортних, проживання в готелі у разі потреби, тощо). Знання іноземної мови від учасників не вимагається.

Для участі у конкурсі необхідно заповнити он-лайн Анкету кандидата для участі в програмі на сайті www.ptp.ceume.org.ua та подати один примірник роздрукованих і власноруч підписаних після заповнення он-лайн форми документів до 17 липня 2016 р.

Докладніше про програму на сайтах www.ptp.ceume.org.ua таwww.ceume.org.ua.

Координатор програми: Ткаченко Валерія, тел. (044) 246-7205/13, (050) 355-2410, e-mail: [email protected].


Останні публікації цього розділу:

Тренер/ка з розвитку лідерства та ефективної адвокації

Надання послуг перевезень

Пошук учасників на довгостроковий волонтерський проєкт в Італії

Конкурс на закупівлю посуду та кухонного приладдя для департаменту освіти адміністрації Індустріального району м. Харкова

Тендер на закупівлю технологічних контейнерів

Постачальник оренди автомобіля з водієм для виконання заходів