Грантовий конкурс проєктів на покращення захисту цивільного населення у цільових громадах від CIVIC

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
abogdanenko22

civic grant
Грантовий конкурс проєктів на покращення захисту цивільного населення у цільових громадах від CIVIC

Запрошуємо організації громадянського суспільства Чернігівської областей до участі в конкурсі проєктних пропозицій на покращення захисту цивільного населення у цільових громадах. 

Метою грантового конкурсу є підтримка місцевих організацій громадянського суспільства у вирішенні нагальних потреб захисту цивільного населення на основі пріоритетів громади та у співпраці з місцевою владою та іншими інституціями/установами/ організаціями, які відповідають за захист цивільного населення на рівні громад. 

Географія проєктів. Даний конкурс буде проходити на території Менської, Новобілоусівської, Іванівської, Седнівської громад Чернігівської області. 

Тематичні напрями проєктів: 
1. Посилення фізичного захисту цивільного населення 
2. Забезпечення доступу цивільного населення до достовірної інформації що пов’язана з безпекою 

З переліком заходів, які можна включити до проєктної пропозиції, можна ознайомитись тут: https://cutt.ly/ZwCy1cXr  

!УВАГА:  Пріоритет надаватиметься локальним ініціативам. CIVIC підтримує організації без попереднього досвіду. За наявності мотивації і можливості CIVIC може допомогти з реєстрацією громадської організації. Це може бути ваш перший грант.  
 
Бюджет одного проєкту може складати від 5 000 доларів США до 12 000 доларів США. Запропонований термін впровадження проєктних пропозицій може складати до 4 місяців. Проєкти, які отримають фінансування у межах цього конкурсу грантів, повинні завершитись до 31 серпня 2024 року. 
 
Строк подачі проєктних пропозицій до 23:59, 11 березня 2024 року за київським часом. 

Спосіб подачі проєктних пропозицій. Для подання проєктної пропозиції необхідно заповнити наступні три документи українською або англійською мовами:   
1. Аплікаційна форма форма заявника (див. Додаток І)
https://cutt.ly/mwCidPAl  
2. Бюджетна форма заявника (див. Додаток ІІ)
https://cutt.ly/5wCuhR7F  
3. Таблиця індикаторів заявника (див. Додаток ІІІ)
https://cutt.ly/qwCulrnt  

Заповнені документи необхідно надіслати з темою листа “LIF Application_Назва Організації” електронною поштою на адресу Грантового Спеціаліста CIVIC, Андрія Богданенко [email protected] 

Детальний опис грантового конкурсу: https://cutt.ly/7wCPHhJf 

У разі виникнення питань щодо конкурсу звертайтеся до Грантового Спеціаліста CIVIC, Андрія Богданенко поштою [email protected] або за телефоном +380633207233   

Грантовий конкурс адмініструється Center for Civilians in Conflict за підтримки Європейського Союзу в рамках проєкту «Зменшення шкоди цивільному населенню в Україні шляхом посилення захисту на рівні громад та розвитку цивільно-військового співробітництва»


Останні публікації цього розділу:

HEAT training _ послуги з організації та проведення тренінгу

Запит цінової пропозиції: Надання послуг послуг для організації міжнародної навчальної поїздки до Швейцарії

Закупівля техніки, меблів та гігієни

Конкурс проєктів для місцевих ОГС, які надають допомогу населенню для подолання наслідків війни (GIZ Україна, проєкт EMPOWER)

Конкурс на закупівлю послуг з організації та проведення комунікаційної кампанії для реалізації проєкту ГО “Сильні громади” з інституційного розвитку Коаліції “На лінії зіткнення”

Greencubator запрошує зелені стартапи до участі у міжнародному конкурсі ClimateLaunchpad 2024