1 мільйон євро на підтримку українського бізнесу – ЄС і Німеччина нададуть 100 грантів українським підприємствам

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


100 грантів - EasyBusiness
1 мільйон євро на підтримку українського бізнесу – ЄС і Німеччина нададуть 100 грантів українським підприємствам

У межах програми EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП ЄС і Німеччина нададуть 100 грантів по 10 тисяч євро українським мікро-, малим та середнім підприємствам з експортною спроможністю та інноваційним потенціалом. Грантові кошти надаються для відновлення, розвитку та стійкості. 

До участі у конкурсі запрошуються МСП, що працюють у сферах: 

  • переробки (машинобудівна, меблева, харчова та легка промисловість тощо); 
  • креативних індустрій; 
  • логістики та транспорту; 
  • інші не згадані вище сектори з потенціалом експорту або створення  інновацій (наприклад освітні та медичні послуги). 

Це шоста конкурсна хвиля грантів на підтримку приватного сектору України. Починаючи з  2022 року ЄС і Німеччина спільно через програму EU4Business вже надали понад 1100 грантів українським ММСБ на суму понад 5,5 млн євро.  

24 січня о 17:00 відбудеться онлайн презентація грантової програми, під час якої зацікавлені заявники зможуть більше дізнатись про умови участі в грантовій програмі, процедуру подачі на грант, а також отримати відповіді на запитання. Для участі в онлайн презентації просимо зареєструватись за посиланням: https://forms.gle/r5Su8FPagRWRXTA27. Дані збирає та опрацьовує ГО «Легкий бізнес». 

Дізнатися детальніше про грантову програму та подати заявку на отримання гранту можна з 16 січня до 11 лютого 2024 року за посиланням: https://100grants4smes.net.ua

Із запитаннями щодо грантової програми звертайтеся на пошту: [email protected]

***

Довідкова інформація:

Запланована хвиля грантів сприятиме реалізації цілей урядової ініціативи #єРобота під егідою Міністерства економіки України. 

100 грантів по 10 000 євро кожен надаються у межах  програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП» за фінансування Європейського Союзу та уряду Німеччини. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту. Детальніше: www.eu4business.org.ua

Стратегічний виконавець програми – німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Партнер з виконання – громадська організація EasyBusiness (ГО «Легкий бізнес»).

Зміст публікації є виключною відповідальністю EasyBusiness і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу та уряду Німеччини.

#eu4business, #StandForUkraine, #gizSME


Останні публікації цього розділу:

Запит цінових пропозицій на закупівлю пандуса

Конкурс на закупівлю навчального обладнання для Управління освіти адміністрації Індустріального району Харківської міської ради

Конкурс на закупівлю обладнання для інклюзивної освіти для Управління освіти адміністрації Індустріального району Харківської міської ради

Міжнародна організація з міграції (МОМ) запрошує український мікро- та малий бізнес взяти участь у грантовій програмі

Запит цінової пропозиції на логістичну підтримку заходу з розвитку потенціалу 2-3 липня в Києві

Тендер з SEO послуг