Тендер: надання послуг з друку у м. Київ в межах діяльності програми «Єднання заради дії»

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


ВІЯ ІНСТА 6 (32)
Тендер: надання послуг з друку у м. Київ в межах діяльності програми «Єднання заради дії»

Рада міжнародних наукових досліджень та обмінів IREX (надалі-IREX) в межах програми «Єднання заради дії» шукає підрядника для виконання послуг з друку (буклети, візитівки, брошури, листівки, банери, наліпки та інше) у місті Київ. Термін дії договору, який заплановано укласти із переможцем тендеру – довгостроковий, на 10 місяців до 14 вересня 2024 року. У зв’язку з чим, оголошуємо конкурс «Послуги з друку». 

Зацікавленим сторонам необхідно підготувати свої цінові пропозиції, заповнивши Додаток 1 та Додаток 2 у відповідності до вимог, зазначених у даному документі. Пропозиція повинна бути написана українською мовою, містити реквізити заявника, а ціни мають включати в себе необхідні податки та збори та залишатися в силі не менше 60 діб після завершення дати подання ЗП.  

У випадку вашої зацікавленості, просимо надсилати ваші комерційні пропозиції до 18.00 год, 30 листопада 2023 р. на електронну адресу: [email protected]  з темою листа «Послуги з друку –  Пропозиція для програми «Єднання заради дії» 

Заявник несе відповідальність   за вчасність подання та достовірність поданих комерційних пропозицій.  

Надсилаючи пропозиції електронною поштою, переконайтеся, що вони підписані, відправляються у форматі *.pdf чи *word. Копії документів, що додаються до пропозиції повинні бути у форматі.pdf чи *word і не містити вірусів чи пошкоджень в архіві ZIP. 

Запропоновані послуги будуть розглядатися і оцінюватися відповідно до повноти пропозиції та її відповідності до вимог ЗП. Вибір буде здійснено на користь пропозиції, яка відповідає вимогам та критеріям оцінки та є найбільш економічно вигідною. На її підставі буде укладено договір.  

Візьміть до уваги, що IREX не зобов’язується приймати будь-яку пропозицію чи укладати контракт, як і не несе відповідальності за будь-які витрати, пов’язані з підготовкою та подачею постачальником пропозиції, незалежно від результату або способу проведення процесу відбору. 

IREX вимагає від кожного потенційного постачальника послуг уникати та запобігати конфліктів інтересів шляхом інформування IREX у разі, якщо Ви, ваші філії або ваш персонал були задіяні у підготовці вимог, оформлення, технічних характеристик, цінових показників та іншої інформації, використаної у даному ЗП. 

Детальніше з умовами подачі  пропозиції можна ознайомитися за посиланням.

Дякуємо за увагу! Чекаємо на ваші пропозиції.  


Останні публікації цього розділу:

Запит цінових пропозицій: Послуги з проведення тренінгів щодо розбудови спроможності у сфері захисту дітей, також убезпечення, інклюзії, підзвітності постраждалому населенню та запобігання сексуальній експлуатації та насильству для команди проєкту

50 стипендій для відвідування Lviv Urban Forum

Конкурсні торги на закупівлю послуг УЗД вен

Закупівля «Аудиторські послуги»

Конкурс на надання послуг тьютора до МБФ "СЕЙВД"

REQ-KYI-24-0089 - Закупівля навчання з медіа права для ФГВ