ІРРП запрошує на вишкіл із гендерночутливої журналістики “Довше за тік-ток. Як писати несподівані – цікаві та якісні – тексти, щоб вас дочитали до кінця”

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
RPDI

Снимок экрана 2021-11-17 в 21.25.35
ІРРП запрошує на вишкіл із гендерночутливої журналістики “Довше за тік-ток. Як писати несподівані – цікаві та якісні – тексти, щоб вас дочитали до кінця”

Вишкіл із гендерночутливої журналістики – це онлайн-інтенсив із шести вебінарів упродовж двох тижнів (14–23 грудня 2021 року) і менторства за участю провідних тренерок-правозахисниць та журналісток.

Для кого? Медійників і медійниць, які працюють у локальних і регіональних медіа, дотримуються професійних стандартів, прагнуть удосконалити свій фаховий рівень висвітлення тематики гендерної рівності.

По завершенні навчання з менторським супроводом учасники й учасниці Вишколу підготують матеріал, який опублікують на сайті кампанії проти сексизму в медіа й політиці «Повага», а також у медіа, з якими співпрацюють (за згодою редактора/ки).

За кожен опублікований матеріал передбачено гонорар.

Спікери та спікерки:

  • Олена Стрельник, докторка соціологічних наук, авторка книги “Турбота як робота: материнство у фокусі соціології”
  • Олена Іванова, експертка з інклюзивності та доступності в ПРООН в Україні, Голова правління в Pro.UD Універсальний дизайн.
  • Тетяна Герасимова, координаторка Школи політичної участі для жінок та дівчат з інвалідністю «Лідерка»; менеджерка з комунікацій громадської організації Fight For Right;
  • Микола Ябченко, експерт із комунікацій, профемініст, адвокатує права жінок, батько двох синів.

Авторка програми та тренерка Вишколу — Ірина Виртосу, журналістка, керівниця напрямку недискримінації Центру прав людини ZMINA, координаторка Академії з прав людини для викладачів та викладачок журналістики, співзасновниця ГО “Fight For Right / Боротьба за права”.

Форма навчання – онлайн, платформа ZOOM.

Мова – українська.

Участь безкоштовна.

Реєструватися тут.

Дедлайн: 5 грудня, 23:59

Деталі тут.

З усіх організаційних питань звертайтеся, будь ласка, до Вікторії Кислої, асистентки проєкту “Кампанія проти сексизму в медіа та політиці “Повага” та платформи “Жінки – це 50% успіху України”: +38(095)5379930 або [email protected].


Останні публікації цього розділу:

Закупівля: постачання аварійно-рятувального обладнання

Громадська організація «Докудейз» оголошує тендер на декорування локацій 21-го Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA

Відкритий тендер на закупівлю послуги друку брошур та щоденників

Закупівля мобільних класів для госпітальєрів ITT_PRFU-2024-141

Подовжено Третій онлайн-конкурс стартап-проєктів

Тендер на надання кураторських послуг освітньої програми