Школа з громадянської та волонтерської участі й патріотичного виховання «Агенти змін» 2021 для учнів 8–10-х класів

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


фб_1_apply
Школа з громадянської та волонтерської участі й патріотичного виховання «Агенти змін» 2021 для учнів 8–10-х класів

Мрієш втілювати круті проєкти у підлітковому віці, знайти нових друзів з усієї України та здійснити свою мрію? Поквапся долучитись до освітнього проєкту для школярів  “Агенти змін”! У цьогорічному наборі візьмуть участь 125 дітей з усієї України, які протягом 10 місяців з допомогою кваліфікованих тренерів школи, менторів та запрошених лекторів зможуть втілити у життя свою мрію та реалізувати власний проєкт.

Всеукраїнська школа з громадянської та волонтерської участі й патріотичного виховання «Агенти змін» — це всеукраїнський освітній проєкт для підлітків, який заохочує до саморозвитку, відповідального громадянства, проактивної участі та розвитку місцевих громад. Ми —  перша в Україні школа з громадянської освіти для активних учнів 8–10-х класів, які мають бажання засновувати і розвивати ініціативи, спрямовані на вдосконалення життя своєї громади у реаліях українського сьогодення.

Результатом навчання є реалізований у рідному населеному пункті соціальний, екологічний або культурно-мистецький проєкт. Протягом 6 років учасниками школи стали понад 430 підлітків, які втілили близько 300 проєктів.

Для участі у відбірковому турі учасникам необхідно:

  1. Заповнити анкету 
  2. Прочитати текст про щастя  та переглянути відео-виступ на TEDX 
  3. Написати есе на 400-500 слів на тему: «Чи існує рецепт щастя у мінливому світі?» та надіслати на електронну адресу [email protected]. Просимо у темі листа та назві файлу з есе і безпосередньо у файлі перед самим текстом зазначати своє прізвище та ім’я (наприклад, Шевченко_Андрій_есе.doc). Файли без зазначення авторства не будуть розглянуті.

Анкета, матеріали та шаблон для написання есе доступні за покликанням.

Дедлайн (кінцевий термін) для подачі заявок – 28 лютого (23:59)!

Результати відбору будуть відомі не раніше 15 березня 2021 року. 

Важливо! В умовах пандемії частина занять школи “Агенти змін” буде проведена онлайн. Участь у школі «Агенти змін» безкоштовна. Під час очного навчання всі учасники забезпечуються харчуванням, житлом, роздатковими матеріалами за рахунок НЦ “МАНУ”.

Детальніше про проєкт та умови участі на сайті

Про перебіг проєкту у минулих роках та його учасників читайте в соціальних мережах: https://www.facebook.com/AgentuZmin, https://www.instagram.com/agenty_zmin_dity/ та переглядайте відео про нас https://cutt.ly/yj1jvR8.

Додаткова інформація за електронною адресою [email protected], а також за тел.: 068 712 92 06 (Олена, логістичні та організаційні питання) у робочий час, крім вихідних (9:00-18:00).

Проєкт реалізується НЦ “Мала академія наук України” спільно з Молодіжною ініціативою “Серце в долоньках”, Благодійною фундацією “Агенти змін” та Центром політичних студій та аналітики “Ейдос”.


Останні публікації цього розділу:

Набір на участь у тренінг-курсі з психологічної підтримки та ментального відновлення людей, які постраждали від війни

Тендер на проведення поведінкового дослідження для Програми USAID АГРО

Конкурс на закупівлю інформаційних таблиць

Конкурс “Сприяння розвитку та використанню форм громадської участі на місцевому та регіональному рівнях”

Закупівля будівельних матеріалів (PAR#2024-140)

Конкурс на закупівлю навчального обладнання для Управління освіти адміністрації Індустріального району Харківської міської ради