Конкурс на послуги з організації та проведення промо кампанії для «БФ «Слов’янська Мрія»

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
DG-East

DGE_Logo
Конкурс на послуги з організації та проведення промо кампанії для «БФ «Слов’янська Мрія»

Проект «Демократичне врядування у Східній Україні» (DG-East) – це програма Агентства США  міжнародного розвитку (USAID), що реалізовується в Україні компанією Кімонікс Інтернешнл Інк.. Метою Проекту DG-East є  зміцнення зв’язків і довіри між громадянами та їх урядом у Східній Україні, а також ефективне сприяння громадській свідомості, соціальному підприємництву, залученню громадян та вигодам широкої інтеграції в євроатлантичну спільноту. 

У рамках програмної діяльності, необхідно здійснити закупівлю послуг з організації та проведення промо кампанії для «Благодійного Фонду «Слов’янська Мрія»

Деталі конкурсу та форми для заповнення знаходяться у додатку: RFP_DG-East-KRAM-M1 (Promo Campaign)

Прохання надсилати Ваші питання та пропозицію на електронну адресу udgetender@ukrainedg-east.com, зазначивши в темі листа номер RFP_DG-East-KRAM-M1 та вказавши назву Вашої організації в самому листі.

У календарі нижче підсумовано важливі дати в конкурсному процесі. Деталі у додатку вище.

Оголошення ЗНП 26/01/2021
Публікація ЗНП 26/01/2021
Термін подання письмових запитань 04/02/2021 до 18:00 за київським часом
Термін надання відповідей/роз’яснень 05/02/2021(відповіді на запитання будуть розміщені на цій сторінці 05/02/2021 до 16-00 за київським часом)

Кімонікс планує провести нараду перед прийомом пропозицій за допомогою Skype зустрічі о 18:00 за київським часом, 29 січня, 2021 р., щоб надати Оферентам можливість дізнатися більше про DG-East і задати будь-які запитання стосовно цього ЗНП та процедури тендеру. Кімонікс запрошує усіх зацікавлених Оферентів відвідати нараду перед прийомом пропозицій. Для участі у нараді перед прийомом пропозицій необхідно попередньо зареєструватися. Реєстраційну інформацію та будь-які запитання просимо надсилати на адресу [email protected] до 17:00 за київським часом, 29 січня, 2021 р. з інформацією хто буде представляти Oферента та Skype-логіном.

Кінцевий термін подання пропозицій 08 лютого 2021 р., 18:00 за київським часом.


Останні публікації цього розділу:

НДІ оголошує конкурс на консультаційні послуги з гендерних питань

Тендер на закупівлю ІТ обладнання RFQ UCBI4-163-1

Конкурс на відбір консультантів/ок з аналізу положень чинних нормативних документів та підготовки проєктів змін до НПА

Закупівля меблів для Управління освіти адміністрації Індустріального району Харківської міської ради

БА «4Бізнес» запрошує представників органів місцевого самоврядування Сумщини на тренінги

Закупівля послуг із організації Навчального візиту у Польщу представників 20 ТГ Тернопільської, Івано-Франківської, Харківської та Херсонської областей