Запрошення до участі у тендері з капітального ремонту нежитлового приміщення м. Кремінна Луганська область

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


tender тендер
Запрошення до участі у тендері з капітального ремонту нежитлового приміщення м. Кремінна Луганська область

КРГО «Кремінська бізнес-асоціація» в рамках проєкту «Створення притулку для осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі в м. Кремінна Луганської області» за підтримки Програми ООН із відновлення та розбудови миру цим оголошенням запрошують ліцензованих підрядників з доброю репутацією надати запечатані цінові пропозиції для виконання робіт з капітального ремонту нежитлового приміщення у межах мікропроєкту.

Детальна інформація щодо переліку робіт та матеріалів доступна за посиланням: https://drive.google.com/drive/folders/1tUcmcZCbb_jWK3m7X5EBUq5D6i9gS6Hc?usp=sharing

Адреса об’єкту: 92905, Луганська обл. м.Кремінна, пров. Бульварний, 1А.

Підрядники мають бути офіційно зареєстровані для здійснення відповідної діяльності на території України, мати відповідні КВЕД, повинні мати досвід проведення подібних робіт/ надання товарів чи послуг.

Тендерну документацію можна безкоштовно отримати за такою адресою: 92905, Луганська обл., м. Кремінна, проспект Дружби, 15/1.

 Пропозиції повинні залишатися чинними впродовж 60 (шістдесяти) днів з дати розкриття Конкурсних пропозицій і повинні бути в запечатаному вигляді доставлені за вищенаведеною адресою до 10 години 12 травня 2020 року, після чого вони будуть розкриті у присутності наявних учасників тендеру. Конкурсні пропозиції, надані пізніше встановленого терміну не приймаються і повертаються учасникам тендеру нерозкритими.

Зацікавлені підрядники можуть отримати додаткову інформацію за адресою, зазначеною вище або за телефонами: 0509291705

 


Останні публікації цього розділу:

Набір на участь у тренінг-курсі з психологічної підтримки та ментального відновлення людей, які постраждали від війни

Тендер на проведення поведінкового дослідження для Програми USAID АГРО

Конкурс на закупівлю інформаційних таблиць

Конкурс “Сприяння розвитку та використанню форм громадської участі на місцевому та регіональному рівнях”

Закупівля будівельних матеріалів (PAR#2024-140)

Конкурс на закупівлю навчального обладнання для Управління освіти адміністрації Індустріального району Харківської міської ради

  • Андрей Симонов

    Нагадуємо, завтра, 12 травня 2020 року о 10,00 годині дня закічується прийом тендерних пропозицій. У зв’язку з продовженням карантину засідання тендерної комісії відбудеться о 13.00 12 травня 2020 року в режімі скайп конференції.

  • Андрей

    Добрый день! Ещё не начинали? Добавьте, пожалуйста Скайп для участия [email protected]