Запрошення до участі у конкурсі: ремонтно-будівельні роботи нежитлових приміщень, електромонтажні роботи, встановлення відео спостереження (Луганська область)

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
Egor Potockii

tender тендер
Запрошення до участі у конкурсі: ремонтно-будівельні роботи нежитлових приміщень, електромонтажні роботи, встановлення відео спостереження (Луганська область)
  1. Організація громади «Моя Новопсковщина» та Програма ООН із відновлення та розбудови миру цим оголошенням запрошують підрядників з доброю репутацією та досвідом роботи надати запечатані цінові пропозиції для виконання таких видів робіт у межах Мікропроєкту «На захисті дитини»: ремонтно-будівельні роботи нежитлових приміщень, електромонтажні роботи, встановлення відео спостереження.
  2. Підрядники повинні мати досвід проведення ремонтно-будівельних робіт на об’єктах подібного або вищого рівня складності.
  3. Тендерну Документацію можна безкоштовно отримати за такою адресою: пров.Історичний, 2 смт. Новопсков Новопсковського району Луганської області, або за запитом на електронну адресу [email protected]. Пропозиції повинні залишатися чинними впродовж 60 (шістдесяти) днів з дати розкриття Конкурсних пропозицій і повинні бути в запечатаному вигляді доставлені за вищенаведеною адресою не пізніше ніж 12:00 24 квітня 2020 року, після чого вони будуть розкриті у присутності наявних учасників тендеру. Конкурсні Пропозиції надані пізніше встановленого терміну не приймаються і повертаються учасникам тендеру нерозкритими.
  4. Зацікавлені підрядники можуть отримати додаткову інформацію за адресою, зазначеною вище, за телефоном: + 38 050 85 78 858 або e-mail: [email protected].


Останні публікації цього розділу:

Тендер: проведення тренінгу та надання інформаційно-консультативних послуг з тактичної медицини

Каталог інноваторів енергоефективності України на Дія.Бізнес. Прийом заявок відкрито

Консультант/ка з медіа-підтримки відеоролика

Консультант/ка зі створення відеоролику

Дізнайся як створити соціальний бізнес в "Школі соціального підприємництва"

Закупівля: постачання аварійно-рятувального обладнання