Набір підприємців та майстрів з Донецької та Луганської областей на тренінги

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
Nikita

E-traide blank Исходник
Набір підприємців та майстрів з Донецької та Луганської областей на тренінги

У жовтні-грудні 2019 для мешканців Донецької та Луганської областей відбудуться тренінги, спрямовані на стимулювання самозайнятості та збільшення продажів серед майстрів та виробників, які займаються виробничою чи підприємницькою діяльністю в Донецької та Луганської областях.

До участі в навчальних модулях проект «E-trade Cхід: «Виробляй локально, продавай глобально!» запрошує:
- майстрів та підприємців, які добре відомі в своєму регіоні, але б хотіли б навчитися продавати власні вироби більш ширшій аудиторії;
- хендмейдерів та ремісників, які окрім торгівлі на традиційних ярмарках та виставках прагнуть навчитися он-лайн продажам і дізнатися про ресурси, які допомагають це зробити;
- підприємців-початківців, які знають про можливості, що дає інтернет, але не знайомі з особливостями та специфікою таких продажів;
- авторів рукотворної продукції, які хочуть дізнатися нові способи представлення себе та продажу власних виробів в інтернеті.

Під час навчальних модулів учасникам запропонують огляд і пояснення специфіки продажу власних виробів на ресурсах Crafta.ua, eBay, Amazon Handmade, Etsy та через соціальні мережі – Facebook та Іnstagram. Також учасники дізнаються про сучасне позиціонування виробів українських майстрів у світі та перспективи розвитку ринку. Окремо тренери розкажуть про суто практичні речі, з якими пов’язана торгівля на будь-якій платформі – доставка та оплата товару, питання безпеки і збереження, а також взаємодія з митницею.

Участь у тренінгах безкоштовна. Учасникам – мешканцям контактної зони, компенсуються транспортні витрати. Обов’язкова умова – попередня реєстрація за посиланням. Учасники, які пройдуть конкурсний відбір, отримають листа-запрошення з подальшою інструкцією.

Перші тренінги відбудуться в наступних містах:

Місто: Дружківка (Донецька область). Локація: ХалваHub. Дата проведення: 11.10.2019. Тренер: Тетяна Герасімова. Тема: особливості ціноутворення на власні вироби. Дедлайн реєстрації: 6 жовтня 2019.

Місто: Краматорськ (Донецька область). Локація: Вільха. Дата проведення: 15.10.2019. Тренер: Олег Білоногий. Тема: особливості торгівлі на eBay. Дедлайн реєстрації: 6 жовтня 2019.

Місто: Сєвєродонецьк (Луганська область). Локація: майданчик «Хочу Буду». Дата проведення: 25.10.2019. Тренер: Іван Шевцов. Тема: особливості торгівлі через Instagram та Facebooк. Дедлайн реєстрації: 18 жовтня 2019.

Місто: Старобільськ (Луганська область). Локація: СТБ City Hub. Дата проведення: 09.11.2019. Тренер: Юлія Павленко. Тема: особливості організації дрібного експорту Укрпоштою. Дедлайн реєстрації: 2 листопада 2019.

Місто: Бахмут (Донецька область). Локація: Центр Дитячої та юнацької творчості. Дата проведення: 13.11.2019. Тренер: Катерина Вітковська. Тема: особливості торгівля через Etsy. Дедлайн реєстрації: 2 листопада 2019.

Дата та місце проведення інших тренінгів буде оголошена найближчим часом, слідкуйте за оновленням сайту (http://www.etrade-skhid.org.ua/) та FB сторінки (https://www.facebook.com/etrade.east/) проекту.

За більш детальною інформацією потрібно звертатися за адресою [email protected].

***
Тренінги проводяться в рамках проекту «Просування мікро-, малих та середніх підприємств Донецької та Луганської областей через розвиток електронної комерції та використання онлайн-платформ для торгівлі» (E-trade Cхід), якій реалізує реалізує ГО «УЦІР «Світло». Проект (www.etrade-skhid.org.ua) реалізується в рамках проекту USAID «Економічна підтримка Східної України».

Контакти:
- Проект «E-trade Cхід: «Виробляй локально, продавай глобально!» http://www.etrade-skhid.org.ua/
- ГО УЦГІ «Світло» http://gosvitlo.org.ua
- [email protected]
- https://www.facebook.com/etrade.east/


Останні публікації цього розділу:

Тендер на закупівлю будівельних матеріалів та інструментів для проведення молодіжного обміну

Пошук консультанта з працевлаштування та самозайнятості

Тренери з проведення офлайн тренінгів з навчання переможців компоненту «Гранти групам взаємодопомоги»

Тендер на розробку цілей організаційного розвитку ГО Екодія

Послуги психотерапевта-супервізора

Конкурс пропозицій від організацій громадянського суспільства для сприяння ґендерній рівності в Україні