Конкурсний відбір експертів з оцінки діяльності органів виконавчої влади за напрямком “Взаємодія з громадськістю”

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


тренінг
Конкурсний відбір експертів з оцінки діяльності органів виконавчої влади за напрямком “Взаємодія з громадськістю”

Творчий центр ТЦК оголошує конкурсний відбір експертів з оцінки діяльності органів виконавчої влади за напрямом «взаємодія з громадськістю» для подальшої участі у тренінговій програмі та проведенні оцінки. У межах проекту «За кращу прозорість та публічність діяльності ОГС», що впроваджується Творчим центром ТЦК за фінансової підтримки ПРООН планується створити групу експертів з оцінки та провести їх силами низку оцінок діяльності місцевих органів виконавчої влади.

Планується відібрати 12 експертів, які візьмуть участь у спеціальному триденному тренінгу з методики оцінки діяльності органів виконавчої влади за напрямом «взаємодія з громадськістю». Навчання проводитиметься в місті Києві тренерами-консультантами ТЦК. Кожен слухач буде забезпечений відповідними інформаційними матеріалами. Організатори забезпечують оплату проїзду учасників за умови надання проїзних документів, проживання та харчування учасників. Після участі у тренінгу експерти з оцінки мають провести оцінку діяльності будь-якого місцевого органу виконавчої влади (наприклад, місцевої державної адміністрації, самостійного структурного підрозділу місцевої державної адміністрації) або органу місцевого самоврядування за напрямком «взаємодія з громадськістю», підготувати відповідний звіт про результати такої оцінки. У разі успішного навчання на тренінгу, відібрані експерти отримають грант у розмірі 5 000,00 грн на проведення вище зазначеної оцінки.

Заявки на участь у конкурсному відборі необхідно подати до 15 січня 2018 р.

Кваліфікаційні вимоги:

  • Ступінь бакалавра/спеціаліста/магістра.

Спеціальні вимоги (бажано):

  • досвід проведення оцінок проектів, програм, громадської експертизи діяльності органів виконавчої влади та місцевого самоврядування
  • у сфері розроблення та реалізації стратегій місцевого та регіонального розвитку, а також проектів місцевого/регіонального розвитку.

Необхідні знання:

  • організація державної влади та місцевого самоврядування в Україні;
  • законодавство з питань доступу до публічної інформації, про місцеві державні адміністрації, місцеве самоврядування;
  • організація взаємодії органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування з громадськістю;
  • функціонування органів виконавчої влади та місцевого самоврядування.

Необхідні вміння та навички:

  • збір та обробка даних;
  • аналіз інформації та документації;
  • організаційні та комунікативні навички;
  • розвинуті соціальні компетенції, що забезпечують ефективну взаємодію у професійному середовищі;
  • володіння українською мовою.

У конкурсному відборі не можуть брати участь державні службовці та/чи посадові особи місцевого самоврядування, депутати місцевих рад, працівники органів виконавчої влади та/чи місцевого самоврядування.

Претендентам, які бажають подати заявку на участь у конкурсному відборі в групу експертів з оцінки, необхідно надіслати детальне резюме, мотиваційний лист, лист органу виконавчої влади або органу місцевого самоврядування про зацікавленість в оцінці та заповнену анкету з урахуванням зазначених вище кваліфікаційних вимог до 12.00 за київським часом 15 січня 2018 року у формі електронного файлу на адресу [email protected] з темою у форматі <Прізвище, ініціали / Експерт з оцінки>.

Відбір експертів здійснюватиметься в два етапи. На першому етапі Комісія, до складу якої входять представники органів влади, експерти з оцінки, відбере претендентів на підставі:

  • аплікаційної форми (анкети) претендента ;
  • мотиваційного листа претендента;
  • детального резюме претендента;
  • листа органу виконавчої влади або органу місцевого самоврядування про зацікавленість в проведенні оцінки їх діяльності за напрямком «взаємодія з громадськістю).

На другому етапі з претендентами, які будуть відібрані на першому етапі, проводитиметься Skype-інтерв’ю.


Останні публікації цього розділу:

Тендер на проведення поведінкового дослідження для Програми USAID АГРО

Конкурс на закупівлю інформаційних таблиць

Конкурс “Сприяння розвитку та використанню форм громадської участі на місцевому та регіональному рівнях”

Закупівля будівельних матеріалів (PAR#2024-140)

Конкурс на закупівлю навчального обладнання для Управління освіти адміністрації Індустріального району Харківської міської ради

Конкурс на відбір надавача послуг з безпеки