Тендер щодо надання послуг з розробки та виготовленяя відео- та інфографічних матеріалів, Проект USAID “Трансформація фінансового сектору”

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
[email protected]

17554043_1898052820440989_6079003986668410870_n
Тендер щодо надання послуг з розробки та виготовленяя відео- та інфографічних матеріалів, Проект USAID “Трансформація фінансового сектору”

Проект «Трансформація фінансового сектору» – це чотирирічна програма (з жовтня 2016 р. по грудень 2020 р.), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується компанією DAI Global LLC (DAI)

Компанія «DAI Global», в рамках Проекту USAID «Трансформація фінансового сектору», залучить до виконання замовлення місцеву компанію з виробництва відеофільмів, що має досвід розробки та виготовлення відео- та інфографічних матеріалів. Переможцем тендеру стане фірма, яка має технічні можливості та відповідне технічне обладнання для створення відеоматеріалів, а також фахівців зі знанням та досвідом у галузі виготовлення реклами, трейлерів, соціальної реклами та інфографічних матеріалів.

За тендерним пакетом документів або із запитаннями звертайтесь до 18:00 за місцевим часом в Україні 10 жовтня 2017 року за електроною адресою: ProcurementFST@dai.com.

Пропозиції мають бути подані до 18:00 за місцевим київським часом в Україні 12 жовтня 2017 року на адрес: ProcurementFSTInbox@dai.comЗверніть увагу, що пропозиції мають подаватися лише на цю електронну адресу!


Останні публікації цього розділу:

HEAT training _ послуги з організації та проведення тренінгу

Запит цінової пропозиції: Надання послуг послуг для організації міжнародної навчальної поїздки до Швейцарії

Закупівля техніки, меблів та гігієни

Конкурс проєктів для місцевих ОГС, які надають допомогу населенню для подолання наслідків війни (GIZ Україна, проєкт EMPOWER)

Конкурс на закупівлю послуг з організації та проведення комунікаційної кампанії для реалізації проєкту ГО “Сильні громади” з інституційного розвитку Коаліції “На лінії зіткнення”

Greencubator запрошує зелені стартапи до участі у міжнародному конкурсі ClimateLaunchpad 2024