UNITY шукає кваліфіковану організацію для впровадження офлайн Стартап Школи для молодих підприємців/ниць

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
lizamakingcents

Конкурс грант
UNITY шукає кваліфіковану організацію для впровадження офлайн Стартап Школи для молодих підприємців/ниць

Програма USAID “Мріємо та діємо” шукає кваліфіковану організацію для впровадження офлайн СТАРТАП ШКОЛИ для молодих підприємців_иць, що бажають розпочати підприємницьку діяльність у сфері легкої промисловості 

Програма “Мріємо та діємо”(UNITY), що реалізовується за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) запрошує кваліфіковану організацію з відповідним досвідом та ресурсами, подати свою пропозицію на впровадження СТАРТАП ШКОЛИ для надання підтримки молодим підприємцям_ицям (18-25 років) з громад (сільських громад та міст з населенням менше 100 000 осіб) зі всієї України для запуску/розвитку власної справи у сфері легкої промисловості.

Результатом реалізації програми СТАРТАП ШКОЛИ буде 1) проходження навчання щонайменш п’ятдесятьма (50) молодими людьми віком 18-25 років з громад (сільських громад та міст з населенням менше 100 000 осіб) зі всієї України; 2) отримання фінансової підтримкиу у розмірі по 2000 доларів США п’ятьма учасниками СТАРТАП ШКОЛИ для запуску/підтримки власного бізнесу.

Бюджет пропозицій від організацій, що бажають взяти участь у конкурсному відборі, повинен бути не менше за 50 000 доларів США та не перевищувати 70 000 доларів США.

Додаткові питання щодо конкурсу мають бути адресовані англійською мовою на пошту [email protected]

Дата/час подання запитань щодо конкурсу: 8 березня 2024 р. о 17:00. EET (Київ)

Дата/час завершення прийому пропозицій: 12 квітня 2024 р. о 17:00. EET (Київ)

Ознайомитися з вимогами до пропозиції можна тут – https://makingcents.com/unity-grants-rfa/


Останні публікації цього розділу:

Тендер на надання послуг з розміщення відеоролика в потягах Інтерсіті та в метро Києва і Харкова

Тендер на реалізацію міні-проєктів, що розроблені в межах КЗВ «Навчаємось жити у громаді»

Конкурс грантів у сфері відновлення житла/надання притулку та захисту ВПО та місцевого населення Харківської, Дніпропетровської та Полтавської областей від Helvetas Swiss Intercooperation

Тендер на закупівлю матеріалів для проведення ремонтних робіт

Конкурс на відбір консультантів-параюристів

Закупівля інтерактивних панелей з корекційними програмами для забезпечення Day care Centers та Family friendly spaces в Одеській та Миколаївській областях

  • Yuliia

    1 Чи повинна навчальна програма передбачати надання професійних навичок у сфері легкої промисловості?
    Ні. Знайомство з галуззю чи експертиза у галузі легкої промисловості буде додатковою перевагою для організації, що подається на конкурс, однак це не є обов’язковою вимогою до кандидатів_ок, які бажають взяти участь у конкурсі. В той же час звертаємо увагу, що команда, яка буде залучена для виконання головних активностей гранту повинна мати теоретичні та практичні експертні навички для проведення тренінгових заходів та подальшого супроводу учасників.

  • Yuliia

    2. Чи розглядаєте ви гібридний формат проведення заходів? Наприклад, офлайн-тренінг з онлайн-менторством для учасників_ць?
    Ні, весь захід планується до проведення в офлайн-форматі, щоб забезпечити учасників_ць сфокусованою підтримкою Однак подальша менторська підтримка після заходу може бути надана онлайн.

  • Yuliia

    3. Чи повинні ми зосередитися на певних регіонах, чи це може бути Стартап-школа для учасників з усієї України?
    Ми прагнемо залучити учасників з усіх регіонів України, приділяючи особливу увагу регіонам, які наразі недостатньо охоплені подібними заходами та є відносно безпечними для проведення програми. Зокрема, ми орієнтуємося на такі регіони, як Житомирська, Рівненська, Волинська, Чернігівська, Хмельницька, Чернівецька та Вінницька області.
    При цьому звертаємо Вашу увагу на те, що організація, яка буде подавати заявку на участь у конкурсі має бути зареєстрована та провадити свою активну діяльність виключно на території, підконтрольній Україні. Відбір учасників та призначення грошової підтримки можливо лише теж для молоді (юнаків та юнок віком 18-25 років), які проживають та планують здійснювати свою діяльність теж виключно на підконтрольній Україні території.

  • Yuliia

    4. Чи повинна організація подавати одразу CV на працівників?
    Хочемо звернути увагу на процедуру визначення спроможності Апліканта реалізації гранту та досягнення основних цілей. Як передбачено нашими умовами конкурсу, ми оцінюємо Апліканта за наступним комплексом індикаторів:
    наявність професійної команди та залучених короткострокових експертів – тому пропонуємо подати резюме (договори у разі наявності, штатний розпис та інше) усіх експертів та фахівців, які будуть брати участь в реалізації грантів) та інше;
    досвід впровадження грантів – тому нам необхідна інформація по грантовій історії організації в довільній формі(відомості про усі гранти, які закінчилися та діючі, зазначивши наступну інформацію_ назва донору, суму гранту, час реалізації (дати та терміни), назву гранту та її мету, коротко про основні досягнення). Увага! Організація, яка буде визнана переможцем, повинна буде надати бюджети діючих грантів для підготовки документації на погодження для донора);
    затверджені політики організації, особливо щодо фінансової/бухгалтерської діяльності, закупівель та інші:
    правовстановлюючі документи, такі як: сканований статут організації, витяг з ЄДРПОУ, довідку про неприбутковість (для ГО та благодійних організацій), витяг про призначення керівника, довідку з банку про наявність рахунку та інші;
    інші індикатори, опис яких Ви можете знайти в RFA в розділі 5 “Application Evaluation”.

  • Yuliia

    5. Не зовсім зрозуміло в описі для коли і для яких цілей!? Будь ласка, можна отримати інформацію? Чи підходимо ми до цієї програми?

    Ми пропонуємо зацікавленим організаціям (наприклад, благодійним та громадським організаціям, науково-дослідним інституціям та іншим), отримати грант на проведення стратегічних сесій та надати в подальшому підтримку та супровід для юнаків та юнок (18-25 років) щодо організації власного бізнесу. Аплікант повинен мати досвід в реалізації грантів та професійну команду, яка має теоретичні та практичні навички в організації та супроводу стартапів.
    Питання, щодо основних організаційних моментів висвітлені у відповідях нижче та в RFA.