Конкурс журналістських матеріалів про права людини, реформи та протидію корупції (Полтавська, Сумська, Черкаська обл.)

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
iaa.ukraine

на головну
Конкурс журналістських матеріалів про права людини, реформи та протидію корупції (Полтавська, Сумська, Черкаська обл.)

Медійників Полтавської, Сумської та Черкаської областей запрошують взяти участь у конкурсі журналістських матеріалів. Переможці у трьох номінаціях отримають по 150 доларів.

Інститут аналітики та адвокації (ІАА) оголошує конкурс журналістських матеріалів. Ми відзначимо переможців у трьох номінаціях: «Найкраща журналістська робота про реформи на місцевому рівні», «Найкраща журналістська робота про питання толерантності» та «Найкраще журналістське розслідування корупційних проявів».

Детальні умови участі у конкурсі — у положенні. Організатори просять обов’язково з ним ознайомитися перед тим, як реєструватися, щоб уникнути непорозумінь. Представники ІАА обіцяють дати відповіді на всі питання, які виникнуть у зв’язку з цим.

Призовий фонд становить 450 доларів США у гривневому еквіваленті за курсом у день обміну. Його розділять порівну між переможцями у трьох номінаціях.

Усі учасники конкурсу повинні зареєструватися через цю форму.

Подавати документи потрібно на електронну адресу [email protected] з позначкою «Конкурс журналістських матеріалів — ФХ» до 30 квітня 2017 року включно. Кожен матеріал, надісланий на пошту [email protected], має супроводжуватися короткою інформацією про автора (ПІБ, місце роботи, контактний телефон) та ЗМІ (блоґ, канал на Youtube) у довільній формі.

Надсилаючи нам матеріали, автори автоматично дають згоду на розміщення матеріалів на сайті ІАА та партнерських організацій з посиланням на автора, на сторінках соціальних мереж, у друкованих виданнях; використання поданих матеріалів з посиланням на автора у роботі ІАА.

Переможців визначить конкурсна комісія до 14 травня 2017 року, а оголосить і відзначить до 21 травня 2017.


Останні публікації цього розділу:

Набір на участь у тренінг-курсі з психологічної підтримки та ментального відновлення людей, які постраждали від війни

Тендер на проведення поведінкового дослідження для Програми USAID АГРО

Конкурс на закупівлю інформаційних таблиць

Конкурс “Сприяння розвитку та використанню форм громадської участі на місцевому та регіональному рівнях”

Закупівля будівельних матеріалів (PAR#2024-140)

Конкурс на закупівлю навчального обладнання для Управління освіти адміністрації Індустріального району Харківської міської ради