Конкурс на надання послуг із розробки програмного забезпечення для Інформаційно-комунікаційної системи «Портал політичних фінансів»

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
Kateryna Makhova

тендер-tender-ntylth1
Конкурс на надання послуг із розробки програмного забезпечення для Інформаційно-комунікаційної системи «Портал політичних фінансів»

Міжнародна фундація виборчих систем (IFES) запрошує потенційних учасників, що мають відповідний досвід і операційну спроможність, взяти участь у конкурсі на закупівлю послуг із розробки програмного забезпечення для Інформаційно-комунікаційної системи «Портал політичних фінансів» («Політдата 2.0»).

IFES – незалежна, неурядова організація, що спрямовує свою діяльність на сприяння демократії через забезпечення професійних та справедливих виборів. IFES виконує проекти в багатьох країнах світу, проводить прикладні дослідження та підтримує адвокаційну діяльність для посилення участі громадян у політичному процесі і становленню більш відповідального та прозорого державного врядування.

Для підвищення інституційної спроможності та в межах надання матеріальної допомоги під час воєнного стану одному з ключових антикорупційних органів в Україні, Національному агентству з питань запобігання корупції (НАЗК), IFES оголошує конкурс на закупівлю послуг із розробки програмного забезпечення для Інформаційно-комунікаційної системи «Портал політичних фінансів» («Політдата 2.0»).

Метою закупівлі є спрощення процедур подання й перевірки фінансових звітів політичних партій і кандидатів на всіх типах виборів і референдумів, швидке оприлюднення даних про фінансування виборчих і референдумних кампаній у доступному форматі та підвищення прозорості політичного фінансування в Україні.

Обсяг послуг передбачає:

  • I етап. Розробка трьох модулів:
  • Діловий процес «Подання та перевірка фінансової звітності політичних партій про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру» (вже реалізоване в ІКС «Політдата 1.0»).
  • Діловий процес «Подання та перевірка фінансової звітності про надходження і використання коштів виборчих фондів на виборах народних депутатів України»;
  • Діловий процес «Подання та перевірка фінансової звітності про надходження і використання коштів виборчих фондів на виборах Президента України». 
  • II етап. Розробка чотирьох модулів:
  • Діловий процес «Подання та перевірка фінансової звітності про надходження і використання коштів виборчих фондів на місцевих виборах»;
  • Діловий процес «Подання та перевірка фінансової звітності про надходження і використання коштів фонду всеукраїнського референдуму»;
  • Діловий процес «Подання та перевірка фінансової звітності про надходження і використання коштів виборчих фондів на місцевих виборах»;
  • Діловий процес «Подання та перевірка фінансової звітності про надходження і використання коштів фонду ініціативної групи».

Обсяг послуг, передбачених I етапом, повинен бути наданий протягом 6,5 місяців після підписання договору. Часові межі для II етапу надання послуг будуть визначені не пізніше ніж після завершення I етапу, але приблизно передбачатимуть 2,5 місяців для завершення кожного з чотирьох ділових процесів (загалом приблизно 10 місяців).

Реалізація кожного етапу повинна включати послуги, пов’язані з усією ІКС «Політдата 2.0»:

  • Розробка технічного проєкту;
  • Розробка, налаштування, впровадження програмного забезпечення (включаючи інтеграцію з інформаційними системами НАЗК та міграцію даних), розробка документації;
  • Приймальні випробування;
  • Інструктаж;
  • Дослідна експлуатація;
  • Гарантія та технічна підтримка протягом 12 місяців з дати прийняття послуг за відповідним етапом.

Усі деталі конкурсу за посиланням 

Кінцевий термін подачі заявок – 31 серпня 2023 року.

 


Останні публікації цього розділу:

Тендер на закупівлю комп’ютерного, побутового та радіо обладнання (RFQ #UCBI4-169-SA1-1)

Тендер на придбання послуг з поточного ремонту та облаштування споруд цивільного захисту (укриття) ліцею №42 м. Миколаїв

Конкурс на посаду освітнього координатора/ки

Набір на програму для розвитку медіа Community Leaders

Пошук підрядника з організаційного супроводу тренінгу в м. Київ

Пошук учасників на короткостроковий волонтерський проєкт в Греції