Набір на тренінг-курс для практикуючих психологів та фахівців, що працюють з постраждалими від війни

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
dianasharodi

White Minimalist Digital Era Facebook Post (2)
Набір на тренінг-курс для практикуючих психологів та фахівців, що працюють з постраждалими від війни

Оголошуємо набір на участь у тренінг-курсі для практикуючих психологів, працівників психологічних центрів, громадських та гуманітарних організацій, які працюють у сфері психологічного відновлення людей, що постраждали внаслідок військових дій.

Метою тренінг-курсу є надання учасникам знань та практичних навичок з психологічної підтримки, відновлення ментального здоров’я та запобігання загрозливих наслідків, спричинених війною, з подальшим повернення постраждалих осіб до мирного цивільного життя.

Тренінг-курс складається з трьох чотириденних тренінгів, логічно поєднаних між собою. Перший тренінг присвячений тематиці психічного здоров’я та психосоціальної підтримки в надзвичайних ситуаціях за стандартами IASC. 

Другий тренінг охоплює техніки Першої психологічної допомоги (ППД) та Кризової інтервенції, спрямованих на допомогу особам у кризових ситуаціях. 

Третій тренінг присвячено Навичкам психологічного відновлення – це модульний підхід до допомоги дітям, підліткам, дорослим і сім’ям протягом тижнів і місяців після травмуючої події, який застосовується вже після того, як була надана перша психологічна допомога, або якщо потрібно більш серйозне втручання.

Графік заходів:

  • 1 частина – з 1 по 4 серпня
  • 2 частина – з 30 серпня по 2 вересня
  • 3 частина – з 14 по 17 вересня

Усі три частини будуть проведені у місті Рівне. Передбачається, що потенційні учасники/ці братимуть участь в усіх частинах курсу.

Участь у тренінгах безкоштовна. При повній участі учасники забезпечуються проживанням, харчуванням та відшкодуванням вартості проїзду на суму не більше 1500 грн (за наявності оригіналів в обидві сторони).

Для участі необхідно заповнити анкету за посиланням до 21:00 24 липня. Про результати відбору буде повідомлено не пізніше 26 липня на електронну адресу кандидата/ки.

За додатковими питаннями та коментарями звертайтеся, будь ласка, до координаторки проекту пані Діани за електронною адресою [email protected].

Захід буде проведено в рамках проєкту “Розбудова миру та подолання конфліктів в Україні – Крок вперед” за фінансової підтримки Institut für Auslandsbeziehungen (IFA) з використанням ресурсів Міністерства Закордонних Справ Німеччини.

 Організатор: РЕОМ


Останні публікації цього розділу:

Запит цінових пропозицій: Послуги з проведення тренінгів щодо розбудови спроможності у сфері захисту дітей, також убезпечення, інклюзії, підзвітності постраждалому населенню та запобігання сексуальній експлуатації та насильству для команди проєкту

50 стипендій для відвідування Lviv Urban Forum

Конкурсні торги на закупівлю послуг УЗД вен

Закупівля «Аудиторські послуги»

Конкурс на надання послуг тьютора до МБФ "СЕЙВД"

REQ-KYI-24-0089 - Закупівля навчання з медіа права для ФГВ