Cтворення ресурсної кімнати та навчально-психологічного простору для дітей та підлітків, які лікують ТБ/ЛТБІ, та їх батьків

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
Володимир

PATH_Logo_Color
Cтворення ресурсної кімнати та навчально-психологічного простору для дітей та підлітків, які лікують ТБ/ЛТБІ, та їх батьків

Оголошення про конкурс для відбору неурядових організацій (НУО)

на одержання субгранту для створення багатопрофільної ресурсної кімнати та навчально-психологічного простору для дітей та підлітків, які лікують ТБ/ЛТБІ, та їх батьків

Міжнародна організація РАТН (далі – РАТН) оголошує конкурс з відбору НУО для створення та організації роботи багатопрофільної ресурсної кімнати та навчально-психологічного простору для дітей та підлітків, які лікують ТБ у стаціонарі чи перебувають на амбулаторному етапі лікування та латентну туберкульозну інфекцію (ЛТБІ), та їх батьків з метою покращення прихильності до лікування туберкульозу (ТБ) та підвищення його ефективності в рамках проекту «Підтримка зусиль у протидії туберкульозу в Україні», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та впроваджується РАТН.

Мета конкурсу.

Метою конкурсу є визначення організацій-переможців, які здійснюватимуть діяльність за напрямком «Підтримка спільнот, проведення адвокаційної діяльності стосовно боротьби з ТБ та подолання стигми».

Зміст робіт.

  • Створити на базі обласного протитуберкульозного закладу (ОПТЗ), обладнати та організувати роботу багатопрофільної ресурсної кімнати та навчально-психологічного простору для дітей та підлітків, які лікують ТБ/ЛТБІ у стаціонарі чи перебувають на амбулаторному етапі лікування, та їх батьків.
  • Мотивувати дітей, підлітків дотримуватися режиму лікування ТБ та ЛТБІ та завершити його повний курс і спонукати їх батьків у сприянні цьому, організувати надання їм психологічної підтримки на етапах лікування ТБ/ЛТБІ.
  • Організувати навчальний процес для дітей, які знаходяться на стаціонарному лікуванні
  • У співпраці з координатором проекту від туберкульозної служби виявляти потреби і скеровувати дітей та підлітків на соціально-психологічну підтримку в НУО.

До цієї роботи залучатиметься відібрана на конкурсній основі НУО, з якою буде укладено субконтракт, проведено необхідне навчання, забезпечено надання технічної допомоги РАТН та проведення моніторингу виконання робіт.

Термін конкурсного проекту – з 1 січня 2023 р. до 31 березня 2024 р.

Географія реалізації конкурсного проекту – Кіровоградська та Одеська області.

Пропозиції повинні надсилатись в закритих конвертах звичайною чи кур’єрською поштою Олексію Косивченку, асистенту РАТН, до 30 листопада 2022 року у друкованому форматі (1 екземпляр) за адресою: м. Київ, 01033, вул. Шота Руставелі, 25 Б та/або в електронному форматі на адресу [email protected]. (у темі листа просимо зазначити «Створення ресурсної кімнати для дітей та підлітків, які лікують ТБ/ЛТБІ»).

Останній термін подання документів – 30 листопада 2022 року до 12:00.

Більше детальної інформації тут: Оголошення про конкурс__створення ресурсних кімнат

Додаток тут: Форма бюджету_конкурс щодо створення ресурсних кімнат


Останні публікації цього розділу:

Відеограф для створення соціальної реклами

Тендер на реалізацію комунікаційної кампанії

Тендер на закупівлю канцелярських товарів та товарів для творчості для дитячих центрів

Тендер на послуги з надання в оренду конференц-залу

Конкурс на закупівлю послуг фотозйомки заходів під час реалізації проєкту ГО “Сильні громади”

Тендер на закупівлю товарів (ФОТО камера, Електричне гончарне коло, Фото принтер, Стільці розкладні, Стіл офісний розкладний, Етажерка на колесах)