Програма USAID АГРО оголошує запит про надання цінових пропозицій на телескопічного навантажувача для завантаження зерна для тимчасового зберігання

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


240958523_1978400885675814_6323485870009764718_n
Програма USAID АГРО оголошує запит про надання цінових пропозицій на телескопічного навантажувача для завантаження зерна для тимчасового зберігання

Програма USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО) оголошує запит про надання цінових пропозицій на постачання телескопічного навантажувача для завантаження зерна для тимчасового зберігання для субреципієнта програми субгранту АГРО  «Підтримка ММСП зернового напрямку в доступі до послуг зі зберігання та сушки зерна»

Технічні специфікації потрібних товарів наведені в Розділі 3.

Завантажити повний опис технічного завдання (у форматі pdf)

Завантажити повний опис технічного завдання (у форматі word)

  • Питання стосовно технічних або адміністративних вимог цього ЗЦП повинні бути надіслані не пізніше, ніж о 16:00 за Київським часом 11 листопада 2022 року на електронну адресу [email protected].
  • Пропозиції треба надіслати електронною поштою не пізніше, ніж о 16 листопада 2022 року 18:00 за Київським часом. Усі пропозиції електронною поштою слід надсилати на адресу [email protected].

Довідково:

Програма USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО) – це 7-річний проект (2019-2026), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та реалізується компанією «Кімонікс Інтернешнл». Метою Проекту АГРО є прискорення економічного розвитку сільських громад в Україні, які потребують найбільшої підтримки шляхом покращення управління в аграрному секторі, що сприятиме розвитку більш продуктивних, сучасних та прибуткових мікро-, малих та середніх сільськогосподарських підприємств (ММСП), які успішно інтегруються в конкурентоспроможні українські та міжнародні ринки.

 


Останні публікації цього розділу:

Тендер на послуги з надання в оренду конференц-залу

Конкурс на закупівлю послуг фотозйомки заходів під час реалізації проєкту ГО “Сильні громади”

Тендер на закупівлю товарів

Закупівля послуг з проведення зовнішньої незалежної фінансової аудиторської перевірки

Поточний ремонт санвузлів під інклюзію соціальних установ Харківської області

Конкурс на надання послуг з психологічного подолання вигорання учасників ГС “Коаліція “На лінії зіткнення”