Global Office оголошує тендер на надання послуг з втілення комунікаційної та SMM кампанії

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
Ira Hoiuk

Тендер-tender
Global Office оголошує тендер на надання послуг з втілення комунікаційної та SMM кампанії

Громадська організація Global Office оголошує конкурс пропозицій від комунікаційних агенцій на впровадження комунікаційної кампанії проєкту #YouthSupportsUkraine. 

Проєкт втілюється в межах програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та впроваджується Pact в Україні.

Мета конкурсу: вибір постачальника для надання комплексу послуг з втілення комунікаційної кампанії в межах проєкту #YouthSupportsUkraine (SMM, PR, дизайн, реклама). 

В результаті проєкту відібрана агенція з жовтня 2022 до червня 2023 року має реалізувати: 

  • підготовку і втілення комунікаційного та SMM-плану проєкту відповідно до комунікаційної стратегії на сторінках ВліпиЗаСебе у соцмережах; 
  • SMM-кампанію в соціальних мережах ВліпиЗаСебе, орієнтовану на українську молодь, з фокусом на таких платформах, як TikTok, Facebook та Instagram, та покликану підтримати молодь та підлітків під час російсько-української війни через інформаційні та освітні активності в межах проєкту #YouthSupportsUkraine; тривалість кампанії – до кінця червня 2023 року;
  • рекламну кампанію в соціальних мережах ВліпиЗаСебе (рекламні та маркетингові послуги до червня 2023 року включно);
  • комплексну PR-підтримку програмних активностей з жовтня до грудня 2022 року;
  • послуги з графічного дизайну: розробка візуальних матеріалів у межах комунікаційної кампанії до червня включно;
  • ми очікуємо таких результатів у кінці проєкту із залучення нових підписників: 5 тис. підписників в Instagram, 2 тис. підписників у Facebook ВліпиЗаСебе;  
  • підготовку необхідних звітів за результатами комунікаційної кампанії. 

Global Office – громадська організація, яка покликана сприяти інформаційній, політичній, економічній, культурній та соціальній інтеграції України у світовий простір, а також внутрішній інтеграції.

Основна мета проєкту #YouthSupportsUkraine – інформаційно-просвітницька підтримка молоді під час російського вторгнення в Україну через інформаційні кампанії та освітні онлайн-заходи. Це включатиме створення інтерактивних онлайн-інструментів, розважальних методів навчання та мультимедійних стратегій, щоб привернути увагу молоді, заохотити її участь та позакласну громадянську освіту в школах. 

Щоб взяти участь у конкурсі, потрібно надіслати пакет таких документів:

  • реєстраційні документи;
  • інформацію про агенцію та рекомендації від клієнтів;
  • комерційну пропозицію. 

До подачі документів запрошуються комунікаційні агенції з досвідом втілення комунікаційних кампаній соціального спрямування, що офіційно зареєстровані та працюють згідно з чинним законодавством України (ТОВ або ФОП на загальній системі/єдиному податку відповідної групи, з усіма необхідними КВЕДами (70.21, 63.11, 63.99, 73.11, 73.12, 73.20, 74.10)).

Заявки надсилайте на пошту [email protected] з темою листа “Тендер Комунікації ВліпиЗаСебе”. Дедлайн подачі: 23:00 21 жовтня 2022 року. 

Відповідь отримають усі кандидати. 


Останні публікації цього розділу:

Запит цінової пропозиції на придбання гриля Big Green Egg Large

Запит цінової пропозиції на придбання холодильної шафи на 1 м3, кондитерської вітрини та мікрохвильової пічки

Запит цінової пропозиції на придбання термоблендера

Запит цінової пропозиції на придбання морозильної шафи вертикальної та занурювальних блендерів

Запит цінової пропозиції на придбання стіл відстійник, шпилька пекарська з деко, стіл робочий нержавійка та стіл робочий розкладний

Запит цінової пропозиції на придбання кухонна машина Kenwood KCL 95.004 SI Cooking Chef XL