Просто про складне. Реєстрація на курс “Бухгалтерський облік неприбуткової організації”

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
Тетяна

бух_неприб
Просто про складне. Реєстрація на курс “Бухгалтерський облік неприбуткової організації”

Щодня у діяльності громадських та благодійних організацій виникає безліч питань щодо ведення правильного бухгалтерського обліку, яких в період воєнного стану стало значно більше та всі вони потребують негайного вирішення.

Значно простіше шукати відповіді разом, в колі однодумців,  професіоналів-практиків та експертів. Саме такі люди збираються на навчання в освітніх програмах Громадської спілки «Соціальне підприємство «Центр освіти дорослих «Перший», яка працює в Мелітополі вже п’ятий рік, розробляє та впроваджує програми підвищення професійного рівня працівників різних галузей, в тому числі і для громадського сектору.

Одним з таких курсів, що може бути дуже корисним для колег з громадських об’єднань, є освітня програма, що пройшла апробування в минулі роки – «Бухгалтерський облік неприбуткової організації». Заняття відбуватимуться в онлайн-режимі на платформі Zoom, тож запрошуємо приєднатися колег з інших міст. Загальна тривалість програми 20 годин – планується 10 двогодинних онлайн-занять зранку у будні дні.

Авторкою курсу є професійна тренерка Дар’я Трачова, досвідчена фахівчиня, професор кафедри «Облік і оподаткування» Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного, доктор економічних наук, яка має великий практичний досвід ведення бухгалтерського обліку, включно з обліком громадської організації.

Зареєструватися на курс “Бухгалтерський облік неприбуткової організації” та ознайомитися з програмою можна за посиланням. Цьогоріч заняття на курсах безкоштовні, необхідно лише сплатити організаційний внесок. Починаємо з понеділка 15.08.2022 р.

Цього року програму доповнено актуальними питаннями, що турбують представників організацій, які займаються гуманітарною допомогою та її обліком, питаннями обліку відряджень та співпраці з ФОПами, оновлення законодавства про працю та інших змін військового стану.

Якщо у вас є знайомий бухгалтер або фінансовий менеджер неприбуткової організації – зробіть йому послугу – розкажіть про можливість отримати унікальні практичні знання!

Наші курси – ваш інструмент самодопомоги!


Останні публікації цього розділу:

Відеограф для створення соціальної реклами

Тендер на реалізацію комунікаційної кампанії

Тендер на закупівлю канцелярських товарів та товарів для творчості для дитячих центрів

Тендер на послуги з надання в оренду конференц-залу

Конкурс на закупівлю послуг фотозйомки заходів під час реалізації проєкту ГО “Сильні громади”

Тендер на закупівлю товарів (ФОТО камера, Електричне гончарне коло, Фото принтер, Стільці розкладні, Стіл офісний розкладний, Етажерка на колесах)