МБФ «Українська фундація громадського здоров’я» оголошує конкурс щодо надання послуг з проведення навчального курсу «Професійний старт: Менеджерка з кадрового адміністрування» для жінок, які постраждали від домашнього насильства

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
healthrightorgua

тендер tender(1)
МБФ «Українська фундація громадського здоров’я» оголошує конкурс щодо надання послуг з проведення навчального курсу «Професійний старт: Менеджерка з кадрового адміністрування» для жінок, які постраждали від домашнього насильства

МБФ «Українська фундація громадського здоров’я» оголошує конкурс щодо надання послуг з проведення навчального курсу «Професійний старт: Менеджерка з кадрового адміністрування» для жінок, які постраждали від домашнього насильства.

Інформація про замовника:

МБФ «Українська фундація громадського здоров’я» (УФГЗ) – благодійна організація, заснована міжнародною організацією «Право на здоров’я» (HealthRight International) з метою розбудови місцевого потенціалу та підтримки українських ініціатив, які полягають у наданні життєво-важливої допомоги незахищеним жінкам, дітям та молоді. В Україні організації працюють з 2005 року. З 2011 року УФГЗ та «Право на здоров’я» запроваджують в Україні проєкти, спрямовані на профілактику ґендерно зумовленого та домашнього насильства; сприяння розвитку місцевих громад через підвищення спроможності громадських організацій та органів місцевого самоврядування щодо покращення спектру, доступу та якості соціальних послуг і послуг реабілітації для потерпілих від насильства жінок та чоловіків, які вчинили насильство.

Інформація про проект:

Проєкт «Посилення національних і регіональних механізмів побудови адаптивної, підзвітної та економічно ефективної системи протидії та запобігання насильству за ознакою статі» реалізується спільно з Фондом ООН у галузі народонаселення в Україні за фінансового сприяння Посольства Великої Британії в Україні, спрямований на посилення національної системи попередження та реагування на ґендерно зумовлене насильство на загальнодержавному та регіональному рівнях для забезпечення умов, в яких більшість потерпілих від ґендерно зумовленого насильства зверталися б по допомогу та мали доступ до якісних послуг з особливою увагою на потерпілих, сприяючи поширенню ідеї «нульової» терпимості до насильства в суспільстві.

У рамках проєкту UNFPA спільно з УФГЗ реалізує компонент «Розірви коло. Women Career Hub» для розвитку професійного потенціалу та фінансової спроможності жінок, постраждалих від домашнього/ґендерно зумовленого насильства, або жінок, які перебувають у групі ризику потрапляння у випадки насильства.

В рамках проєкту пропонуються наступні послуги:

  • Консультації кар’єрних радників/ць щодо здобуття професійних навичок та індивідуальна підтримка в пошуку роботи;
  • Організація професійних курсів для клієнток притулків/денних центрів/кризових кімнат, Центрів соціальних служб сім’ї дітей та молоді, які потерпіли від домашнього насильства, або перебувають у зоні високого ризику скоєння фізичного насильства, а також жінки, що бажають працевлаштуватись спеціалістками відділів кадрового адміністрування, спеціалістками відділу персоналу. Курс спрямований на те, щоб дати слухачкам базові знання у сфері сучасного законодавства про працю, переваги членства у профспілкових організаціях, інструменти документального супровуду персонала на підприємтсві. Під час курсу слухачки отримають необхідні практичні поняття та опанують інструменти, які пізніше можуть використовувати в щоденному житті, у професійному або підприємницькому розвитку для досягнення кращого матеріального становища та фінансової незалежності.
  • Підтримка ініціатив соціального підприємництва для жінок, які пережили насильство та перебувають у притулках/денних центрах/ кризових кімнатах, Центрах соціальних служб сім’ї дітей та молоді, створених за фінансової підтримки Фонду ООН у галузі народонаселення у партнерстві з УФГЗ. Заснування таких соціальних підприємств допоможе створити робочі місця для клієнток, прискорюючи їх відновлення, побудову життя вільного від насильства та подолання травматичного досвіду.

Мета тендеру: обрати постачальника послуг з створення навчальної програми та проведення сертифікаційного курсу «Професійний старт: Менеджерка з кадрового адміністрування».

Очікується, що виконавцем будуть проведені роботи по створенню навчальної програми для початківців, проведенню навчального курсу «Професійний старт: Менеджерка з кадрового адміністрування» відпрацювання практичних занять та проведення сертифікаційного іспиту на базі соціальних підприємств, для жінок, які пережили насильство та перебувають у притулках/денних центрах/ кризових кімнатах, Центрі соціальних служб сім’ї дітей та молоді.

Надавачем послуг може бути юридична особа чи фізична особа – підприємець.

Терміни виконання робіт – вересень 2021.

Тендерна пропозиція має містити:

  • Пропозицію навчальної програми. Орієнтовна тривалість курсу 48 академічних годин;
  • Інформація про постачальника (установчі документи, портфоліо компанії –  за наявності);
  • Обґрунтований бюджет (в гривні).

Технічне завдання до підрядника:

  • Розробка анкети оцінки знань жінок потерпілих від домашнього насильства у сфері кадрового адміністрування до та після його проведення;
  • Проведення тестування жінок до та після курсу за розробленою анкетою з обробкою результатів навчання;
  • Розробка силабусу сертифікаційного курсу «Професійний старт: Менеджерка з кадрового адміністрування» для жінок, постраждалих від домашнього, ґендерно зумовленого насильства, на основі отриманої та проаналізованої інформації;
  • Розробка навчального курсу з використанням презентації, практичними вправами, фінальним тестуванням в онлайн форматі (зум-конференції);
  • Формування навчальної групи з усіх регіонів України;
  • Проведення навчального курсу тривалістю 48 академічних годин: 12 онлайн-сесій по 4 академічні години (1 сесія включає 2 академічні години вебінару та 2 академічні години на самостійну роботу слухачів, 2 комунікаційні години онлайн супроводу групи у соцмережах);
  • Надання персональних консультацій учасниць з питань ведення кадрового адміністрування;
  • Підготовка методичних матеріалів для учасниць курсу;
  • Консультування та супровід викладачами щодо організації навчального курсу;
  • Підготовка звітності в рамках проведення курсу.

Загальні умови участі у тендері:

До участі в тендері запрошуються постачальники послуг, компанії, фізичні особи підприємці, приватні підприємці, які:

  • Мають успішний досвід у реалізації подібних проектів.
  • Офіційно зареєстровані та діють на території України.
  • Не є платниками ПДВ.

Прохання до зацікавлених в участі та співпраці з МБФ «Українська фундація громадського здоров’я» в рамках зазначеної ініціативи, надсилати пропозиції до 10 вересня 2021 року на адресу: [email protected] з темою листа «Тендер_курс_«Професійний старт: Менеджерка з кадрового адміністрування».

Контактна особа: Анастасія Ляднева-Ірлік (+38 095 732 90 46)

 

 


Останні публікації цього розділу:

НДІ оголошує конкурс на консультаційні послуги з гендерних питань

Kонсультант/ка-правник/ця з питань благодійної допомоги територіальним громадам програми DOBRE

Тендер на закупівлю ІТ обладнання RFQ UCBI4-163-1

Конкурс на відбір консультантів/ок з аналізу положень чинних нормативних документів та підготовки проєктів змін до НПА

Закупівля меблів для Управління освіти адміністрації Індустріального району Харківської міської ради

БА «4Бізнес» запрошує представників органів місцевого самоврядування Сумщини на тренінги