Конкурс на участь в онлайн курсі «Цільові програми та механізми по забезпеченню прозорості у бюджетному процесі»

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
ІСКМ

ПРОЄКТ Оголошення
Конкурс на участь в онлайн курсі «Цільові програми та механізми по забезпеченню прозорості у бюджетному процесі»

Інститут соціокультурного менеджменту (ІСКМ) оголошує конкурс на участь в онлайн- курсі «Цільові програми та механізми по забезпеченню прозорості у бюджетному процесі»*, який складається з 7 вебінарів тривалістю 90 хвилин кожен з липня по жовтень 2021 року:

Вебінар 1. «Сутність цільових програм та програмно-цільового підходу, участь громадськості в роботі з формування, обговорення і реалізації цільових програм».

Вебінар 2. «Методика експертизи та критерії оцінки бюджетних програм».

Вебінар 3. «Відкритість та прозорість влади як механізми покращення соціально-економічного розвитку регіону. Методика презентації програм».

Вебінар 4. «Зв’язок із громадськістю за допомогою ЗМІ».

Вебінар 5. «Механізми громадської участі в забезпеченні прозорості цільових програм».

Вебінар 6-7. «Бюджети на місцях: реалії в часи пандемії».

До подання анкет запрошуються  громадські активісти та активістки, учасники та учасниці освітніх проєктів ІСКМ, представники органів місцевої влади, ОТГ з України.  

Опираючись на методологічну базу засвоєну на попередніх вебінарах, разом із модератором група проєкту представлять аналіз бюджетних програм своїх громад за програмно-цільовим методом, висновки яких будуть оформлені в аналітичний звіт та збірку «Бюджети на місцях: реалії в часи пандемії». Напрацюють практичні навички презентації аналізу бюджетної програми, визначать який з інструментів громадської участі буде відповідним для представлення напрацювань локально у своїй громаді.

По завершенню навчання учасники та учасниці отримають сертифікати про проходження навчання. Протягом всієї реалізації проєкту учасникам/учасницям буде надаватися методична підтримка з питань реалізації онлайн-заходів.

Для участі у конкурсі необхідно заповнити: Анкета конкурс.

Заповнену анкету необхідно надіслати на електронну адресу [email protected] до 23 червня 2021 року (у темі листа зазначити «Онлайн-курс «Цільові програми та механізми по забезпеченню прозорості у бюджетному процесі»). Результати конкурсу анкет будуть орієнтовно повідомлені до 01 липня 2021 року.

З будь-яких питань пишіть, будь ласка, на пошту [email protected], Оксана Набока, телефон для довідок: 066 351 96 93 або 067 131 80 15

Сторінка у Facebook:  Інститут соціокультурного менеджменту

Детальніше про проєкт

* проєкт Інституту соціокультурного менеджменту «Місцевий бюджет-спільна справа», діяльність якого відбувається у рамках проєкту «Європейський Союз для сталості громадянського суспільства в Україні», що впроваджується ІСАР Єднання за фінансової підтримки Європейського Союзу.


Останні публікації цього розділу:

НДІ оголошує конкурс на консультаційні послуги з гендерних питань

Тендер на закупівлю ІТ обладнання RFQ UCBI4-163-1

Конкурс на відбір консультантів/ок з аналізу положень чинних нормативних документів та підготовки проєктів змін до НПА

Закупівля меблів для Управління освіти адміністрації Індустріального району Харківської міської ради

БА «4Бізнес» запрошує представників органів місцевого самоврядування Сумщини на тренінги

Закупівля послуг із організації Навчального візиту у Польщу представників 20 ТГ Тернопільської, Івано-Франківської, Харківської та Херсонської областей