Розробка та реалізація пілотного проекту зі створення Організацій водокористувачів у Херсонській області

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


chemonics_logo
Розробка та реалізація пілотного проекту зі створення Організацій водокористувачів у Херсонській області

Оголошення конкурсу на одержання субгранту Доповнення 1 до Запиту на подання заявок (RFA/ЗПЗ) № 2«Розробка та реалізація пілотного проекту зі створення Організацій водокористувачів у Херсонській області»

«Програма USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО)» (надалі – «Проект АГРО») розглядає можливість надання субгранту чинній та кваліфікованій український неурядовій організації, бізнес асоціації або  науково-дослідному закладу для сприяння реалізації «Стратегіі зрошення і дренажу в Україні на період до 2030 року» шляхом впровадження пілотного проекту, спрямованого на створення двох Організацій водокористувачів (надалі- ОВК) у Херсонській області України. 

МЕТА ЗАПИТУ:

Мета цього субгранту – надати підтримку водокористувачам- представникам мікро-, малих та середніх сільськогосподарських підприємств в розширенні їх участі в реалізації державної політики в секторі зрошення і дренажу в Україні, проведенні інституційної реформи у сфері управління меліоративними системами, підтримки відновлення та модернізації зрошувальних мереж, розширення площ земель під зрошення в Україні, а також захисту інтересів водокористувачів в управлінні зрошувальною інфраструктурою.

Проект AГРО заохочує заявки від організацій, які відповідають вищезазначеним критеріям прийнятності та демонструють наступне:

  1. Заявники повинні представляти українські неурядові організації, бізнес-асоціації, або науково-дослідні заклади мати хорошу репутацію і визнанні відповідними українськими органами влади, відповідати чинним положенням цивільного і податкового законодавства.
  2. Заявники повинні мати регіональні представництва та представляти малий та середній агробізнес, або співпрацювати з аграрними ММСП у південних областях України.
  3. Заявники повинні мати принаймні 3 роки досвіду у проведенні освітніх програм для цільових груп, визначених в описі діяльності, досвід надання юридичних та інших консультаційних послуг та розробки проектів для національного зрошувального та аграрного секторів.
  4. Персонал проекту повинен мати принаймні 3 роки досвіду у здійсненні подібних проектів у масштабі країни та всебічне розуміння основних проблем, з якими стикається національний сектор зрошення.

ІНФОРМАЦІЯ ПРО ПОДАННЯ ЗАЯВКИ

Проект АГРО проведе передзаявочний on-line семінар 04 червня 2021 р. з 14.00 до 16.00 години за київським часом. Зацікавлені заявники, які відповідають наведеним у Розділі III до Доповнення 1 до ЗПЗ № 23 критеріям прийнятності та бажають взяти участь у цьому семінарі, повинні підтвердити свою участь, надіславши ім’я учасника, назву організації, електронну адресу учасника та його номер телефону до 03 червня 2021 р. на адресу [email protected] з посиланням у темі листа на Доповнення 1 до ЗПЗ № 23.

Заявки (технічну пропозицію, бюджет і супровідні документи) слід подавати в електронному форматі на нижчезазначену адресу електронної пошти з посиланням на Доповнення 1 до ЗПЗ №23. Заявки повинні бути подані не пізніше 18:00 за місцевим часом 18 червня 2021 р. на адресу: [email protected].

Усі питання щодо Доповнення 1 до ЗПЗ №23 просимо надсилати на ім’я менеджерки відділу субгрантів і контрактів Аліну Пікінер, на електронну адресу: [email protected] з посиланням на Доповнення 1 до ЗПЗ № 23 у темі листа.

Повний опис технічного завдання та інструкцій щодо підготовки та подання заявок наведені у Доповненні до Запиту на подання заявок на одержання субгранту (RFA/ЗПЗ) №23 за посиланням.

Завантажити додатки.


Останні публікації цього розділу:

Тренер/ка з розвитку лідерства та ефективної адвокації

Надання послуг перевезень

Пошук учасників на довгостроковий волонтерський проєкт в Італії

Конкурс на закупівлю посуду та кухонного приладдя для департаменту освіти адміністрації Індустріального району м. Харкова

Тендер на закупівлю технологічних контейнерів

Постачальник оренди автомобіля з водієм для виконання заходів