СІРЕ оголошує конкурс для бізнес-об’єднань, що прагнуть поліпшити адвокацію в місцевій регуляторній політиці

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
yaleksiiuk

cipe_guide
СІРЕ оголошує конкурс для бізнес-об’єднань, що прагнуть поліпшити адвокацію в місцевій регуляторній політиці

 

Центр міжнародного приватного підприємництва (СІРЕ) оголошує відбір організацій підтримки бізнесу (бізнес-асоціацій, об’єднань підприємців, спілок тощо) для проєкту, спрямованого підвищити їх рівень залученості та впливу  на процес прийняття регуляторних рішень. 

У рамках проєкту передбачена грантова допомога, еквівалентна 3000 доларів США. 

Очікується, що завдяки реалізації проєкту бізнес-асоціації та інші організації підтримки бізнесу зможуть ефективніше представляти та  просувати інтереси своїх членів, зокрема, через застосування аналітичних інструментів (М-тест та антикорупційна експертиза), а також поліпшать рівень взаємодії з органами влади у процесі розробки, прийняття та реалізації регуляторних рішень.  

Проєктом передбачається: 

  1. Проведення 2-х онлайн-тренінгів тривалістю 4 години кожен: 
    • З питань регуляторної політики та М-тесту (вимірювання адміністративного навантаження на малий бізнес). 
    • З питань проведення та застосування громадської антикорупційної експертизи (ГАКЕ) проєктів або чинних регуляторних актів. 
  2. Менторська підтримка щодо розробки нових або аналізу чинних проєктів/регуляторних актів із застосуванням методики М-тесту та ГАКЕ (обраних бізнес-громадою). 
  3. Підтримка в подальшій адвокації для втілення напрацьованих пропозицій змін до чинних/проєктів/, а також нових регуляторних актів. 

ЗАПОВНИТИ ФОРМУ ДЛЯ УЧАСТІ У ВІДБОРІ.

Відбір триватиме до 20 травня 2021 року включно. Результати відбору стануть відомі до 1 червня 2021 року. Організатори залишають за собою право не пояснювати причин відмови. 

Маєте питання? Контактна особа: Єлизавета Алексіюк, проєктна менеджерка CIPE,  email: [email protected] .

Проєкт реалізується в рамках програми Reconomy. RECONOMY – це регіональна програма інклюзивного та зеленого економічного розвитку Шведського агентства з міжнародного розвитку (Sida), що реалізується швейцарською організацією HELVETAS Intercooperation у партнерстві з CIPE у Східній Європі, Південному Кавказі та Західних Балканах. 

 


Останні публікації цього розділу:

Тендер на надання послуг з розміщення відеоролика в потягах Інтерсіті та в метро Києва і Харкова

Тендер на реалізацію міні-проєктів, що розроблені в межах КЗВ «Навчаємось жити у громаді»

Конкурс грантів у сфері відновлення житла/надання притулку та захисту ВПО та місцевого населення Харківської, Дніпропетровської та Полтавської областей від Helvetas Swiss Intercooperation

Тендер на закупівлю матеріалів для проведення ремонтних робіт

Конкурс на відбір консультантів-параюристів

Закупівля інтерактивних панелей з корекційними програмами для забезпечення Day care Centers та Family friendly spaces в Одеській та Миколаївській областях