Тендер на послуги тренера з теми соціального підприємництва та краудфандингових стратегій для громадських організацій

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


15036435_1123718171060830_4300439456123594809_n
Тендер на послуги тренера з теми соціального підприємництва та краудфандингових стратегій для громадських організацій

Громадська організація “Еко Місто Чернігів”  у рамках проєкту за конкурсом ІСАР Єднання “Грантовий конкурс з організаційного розвитку”, що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) у межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України», оголошує тендер для відбору провайдера послуг на проведення одного триденного тренінгу з теми соціального підприємництва та краудфандингових стратегій для громадських організацій.

Послуга включає в себе надання експертних, освітніх послуг протягом тренінгу 3-5 березня 2021 року (м. Чернігів, вул. Преображенська, 12) для команди менеджерів організації та запрошених партнерів (10 осіб), що розкриває теми: “соціальне підприємництво для громадських організацій”, “краудфандинг” та “залучення членських внесків”. У випадку введення обмежувальних заходів, пов’язаних із недопущенням поширення COVID-19, формат заходів може бути змінений.

Важливо! Оплата послуг провайдера за проєктом складає 15 200 грн. За вимогою донора, в цю суму включені послуги тренера (3 дні), добові тренера на харчування (3 дні), поселення (2 ночі), вартість проїзду в обидві сторони, оренда приміщення (3 дні). Організація допоможе з логістичними питаннями організації тренінгу.

Подання тендерної пропозиції здійснюється електронною поштою на адресу: [email protected].

Термін подачі тендерних пропозицій: 21 лютого 2021

Вимоги до виконавців

Для участі у тендері претенденти мають надати:
- резюме, що стосується сфери треневства з тем: “соціальне підприємництво для громадських організацій”, “краудфандинг” та “залучення членських внесків”.
- посилання на верифікований аккаунт на сайті cd-platform.org;
- попередню програму заходу;
- скан-копію Свідоцтва про державну реєстрацію юридичної особи або фізичної особи-підприємця або Виписки з єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців;
- скан-копію Витягу із єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців із зазначенням видів діяльності (для ФОП);
- відгуки/рекомендації про проведенні тренінгові сесії або наявні відзнаки тренерської діяльності чи інші документи, що підтверджують фаховий рівень (за наявності).

Критерії відбору надавача послуг:
- мінімум 1 рік досвіду надання подібних послуг;
- запропонований формат та програма найкраще відповідає потребам Організації.

Контактна особа
Забара Сергій Володимирович (т. 093-678-86-86, @: [email protected])


Останні публікації цього розділу:

Набір на участь у тренінг-курсі з психологічної підтримки та ментального відновлення людей, які постраждали від війни

Тендер на проведення поведінкового дослідження для Програми USAID АГРО

Конкурс на закупівлю інформаційних таблиць

Конкурс “Сприяння розвитку та використанню форм громадської участі на місцевому та регіональному рівнях”

Закупівля будівельних матеріалів (PAR#2024-140)

Конкурс на закупівлю навчального обладнання для Управління освіти адміністрації Індустріального району Харківської міської ради