Тендер HelpAge International щодо закупівлі продуктових наборів

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
помощь

ТЕНДЕР-749 на постачання продуктових наборів

Представництво Міжнародної організації HelpAge International в Україні, що діє в межах проекту Українського Гуманітарного Фонду «Посилення екстреного реагування на COVID-19 для постраждалих від конфлікту вразливих літніх чоловіків та жінок з інвалідністю у п’яти кілометровій зоні, які знаходяться під контролем Уряду» в межах угоди з Управлінням ООН з координації гуманітарних питань, проводить процедуру запрошення до участі у торгах (далі – процедура тендеру) по відбору постачальника наборів продовольчих товарів з метою забезпечення продуктовими наборами осіб похилого віку та осіб похилого віку з інвалідністю.

Міжнародна організація HelpAge International допомагає особам похилого віку відстоювати свої права, бореться з дискримінацією, подоланням бідності та сприяє гідному, активному, безпечному та здоровому рівню життя зазначеної категорії людей. HelpAge International працює в більш ніж 85 країнах світу. Представництво HelpAge International працює в Україні з листопада 2014 року задля подолання гуманітарної кризи на Сході України.

Пропозиції приймаються до 18:00 08.07.2020 р. за київським часом. Запечатаний конверт з Вашою пропозицією просимо надіслати за адресою: Донецька обл., м. Слов’янськ, вул. Університетська 56.

Вся інформація та документи за посиланнями:

Детальні характеристики та умови надання Ваших пропозицій наведені в Запиті на тендер (Додаток 1).

Форму пропозиції (Додаток 2) ви знайдете за посиланням.

У разі виникнення труднощів із доступом до вищезазначених документів, для отримання документів на Вашу адресу також можете звернутися до відповідальної особи Представництва Галини Максимчук за адресою: [email protected].


Останні публікації цього розділу:

Тендер на закупівлю аптечок першої допомоги та наборів психологічної допомоги

Запит цінової пропозиції на придбання гриля Big Green Egg Large

Запит цінової пропозиції на придбання холодильної шафи на 1 м3, кондитерської вітрини та мікрохвильової пічки

Запит цінової пропозиції на придбання термоблендера

Запит цінової пропозиції на придбання морозильної шафи вертикальної та занурювальних блендерів

Запит цінової пропозиції на придбання стіл відстійник, шпилька пекарська з деко, стіл робочий нержавійка та стіл робочий розкладний