ЮНІСЕФ запрошує школи провести Найвідкритіший урок і зустрітися з відомою співачкою

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
akrasnoplakhtych

Про ментруацію без цензури_Найвідкритіший урок
ЮНІСЕФ запрошує школи провести Найвідкритіший урок і зустрітися з відомою співачкою

Дитячий Фонд ООН (ЮНІСЕФ) в Україні запрошує школи з усієї України взяти участь у конкурсі на Найвідкритіший урок про менструальну гігієну. На школу, яку організатори визначать переможцем, чекає заохочувальний приз: зустріч із відомою співачкою Michelle Andrade, яка є Другом освітньої кампанії ЮНІСЕФ з менструальної гігієни. Зірка приїде у школу, яка переможе в конкурсі, та проведе публічну надихаючу зустріч із учнями.

Щоби школа взяла участь у конкурсі, вчитель біології, основ здоров’я або класний керівник має провести урок за матеріалами, розробленими експертами ЮНІСЕФ та написати про це у коментарях на сторінці ЮНІСЕФ Україна у Facebook. Провести урок потрібно до 26 жовтня включно, а результати конкурсу будуть оголошені вже 4 листопада.

Матеріали для проведення Найвідкритішого уроку можна завантажити за посиланням: http://bit.ly/плануроку Основний принцип уроку: він має бути спільним для дівчат і хлопців, а також інтерактивним – матеріал уроку заохочує учнів активно брати участь в обговоренні. Офіційні правила конкурсу шукайте за посиланням: http://bit.ly/найвідкритішийурок_правила

У розробці матеріалів уроку брали участь експерти кампанії: гінекологиня та експертка з сексуальної освіти Наталія Сіліна, психологиня та експертка з людської сексуальності Анастасія Осадча. Також ГО «Освіторія» провела у Києві тренінг з проведення уроку для вчителів біології, основ здоров’я і суміжних дисциплін та класних керівників.

Конкурс став продовженням освітньої кампанії ЮНІСЕФ з менструальної гігієни. В рамках кампанії також запустили М-канал з освітніми відео для підлітків про менструацію і здоров’я дівчат. У зйомках відео взяли участь Michelle Andrade, актори відомого підліткового серіалу «Школа» Анна Трінчер і Богдан Осадчук, а також блогерка Яна Горна. Також частиною кампанії є @menstruationgram – Інстаграм-сторінка, в якої раз на місяць відбувається менструація.


Останні публікації цього розділу:

Тренер/ка з розвитку лідерства та ефективної адвокації

Надання послуг перевезень

Пошук учасників на довгостроковий волонтерський проєкт в Італії

Конкурс на закупівлю посуду та кухонного приладдя для департаменту освіти адміністрації Індустріального району м. Харкова

Тендер на закупівлю технологічних контейнерів

Постачальник оренди автомобіля з водієм для виконання заходів