Конкурс мікрогрантів на розвиток бізнесу та підвищення особистої конкурентоспроможності на ринку праці для молоді Донецької області

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


D7cYzWxN
Конкурс мікрогрантів на розвиток бізнесу та підвищення особистої конкурентоспроможності на ринку праці для молоді Донецької області

Маріупольська Спілка Молоді у співпраці з Данською радою у справах біженців (Danish Refugee Council) за фінансової підтримки Європейського Союзу (European Union) оголошує нову програму в межах європейської ініціативи «EU4Youth», спрямовану на підтримку малого бізнесу та самозайнятості для молоді Донецької області, яка постраждала від конфлікту на сході України.

У межах програми будуть надаватися гранти двох типів:

  1. 150 грантів на започаткування нового, відновлення або розширення існуючого бізнесу – середній розмір гранту складе 830 євро. На цю суму ви можете придбати необхідну техніку, обладнання, засоби виробництва. Грант можна використовувати також на витратні матеріали (до 10% від загальної вартості).
  2. 100 грантів на додаткове професійне навчання – середній розмір гранту складе 375 євро. Ви можете обрати програму підвищення кваліфікації або офлайн чи онлайн-курс з будь-якої спеціальності: програмування, інтернет-маркетинг, косметологія, манікюр тощо. Умова — завершення навчання до грудня 2020 року та надання сертифіката після закінчення курсу.

Головна мета конкурсу грантів – допомога молодим людям, що постраждали від конфлікту на сході України шляхом підвищення їхньої персональної конкурентоспроможності на ринку праці, а також створення і розвиток власного бізнесу.

Взяти участь в конкурсі можуть внутрішньо переміщені особи та особи, які постраждали від конфлікту в Україні, віком від 18 до 35 років включно, що зареєстровані та проживають на підконтрольній українському уряду території Донецької області.

Пріоритет участі мають внутрішньо переміщені особи, люди з інвалідністю та особливими потребами, молоді жінки, молоді люди групи соціального ризику.

Критерії відбору учасників програми:

  1. Життєздатність та реалістичність бізнесідеї, розуміння заявником схеми її реалізації
  2. Актуальність і збалансованість бюджету бізнесідеї
  3. Доведена мотивація в отриманні нових або покращенні існуючих професійних навичок. Розуміння заявником схеми практичного застосування отриманих навичок в майбутньому
  4. Наявність кваліфікованого та сертифікованого постачальника відповідних послуг
  5. Особлива перевага надається молодим жінкам-заявницям, заявникам з інвалідністю або соціальними ризиками

Щоб заповнити заявку, перейдіть за посиланням: http://bit.ly/msmeu4youth

Увага! Заповнення заявки не гарантує автоматичного отримання гранту. Кожна заявка буде розглянута конкурсною комісією, яка приймає рішення щодо подальшої участі заявки в програмі.

 

Телефони для довідок

Північна частина Донецької області: +38 066 045 10 21, Тетяна

Південна частина Донецької області: +38 068 219 64 98, Олексій


Останні публікації цього розділу:

Тренер/ка з розвитку лідерства та ефективної адвокації

Надання послуг перевезень

Пошук учасників на довгостроковий волонтерський проєкт в Італії

Конкурс на закупівлю посуду та кухонного приладдя для департаменту освіти адміністрації Індустріального району м. Харкова

Тендер на закупівлю технологічних контейнерів

Постачальник оренди автомобіля з водієм для виконання заходів