Конкурс грантів на проведення тренінгів для адвокатів системи БПД з питань забезпечення прав дитини

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
Olga Galytska

конкурс (8)
Конкурс грантів на проведення тренінгів для адвокатів системи БПД з питань забезпечення прав дитини

Програма USAID реформування сектору юстиції «Нове правосуддя» оголошує конкурс проектів неурядових організацій на отримання гранту на проведення серії регіональних тренінгів для адвокатів системи безоплатної правової допомоги з питань забезпечення прав дитини у кримінальному провадженні та провадженні про адміністративні правопорушення.

Метою надання цього гранту є посилення захисту прав людини в Україні, зокрема, однієї з найбільш уразливих верств населення – дітей у конфлікті та в контакті з законом, шляхом підвищення спроможності адвокатів, які залучаються чи можуть бути залучені для надання безоплатної вторинної правової допомоги, для більш ефективного захисту неповнолітніх та їх представництва у відповідності до міжнародних стандартів з питань забезпечення прав дитини. В рамках цієї грантової програми планується підтримка Координаційного центру з надання правової допомоги у проведенні серії регіональних тренінгів для адвокатів системи безоплатної правової допомоги.

Програма USAID «Нове правосуддя» планує надати 1 грант, максимальна сума якого становить 700 000 грн. (сімсот тисяч грн.). Очікується, що діяльність за грантовим проектом почнеться орієнтовно 15 квітня 2019 р., і триватиме до 10 місяців. Прийом заявок завершується 5 березня 2019 р. о 18:00.

Умови конкурсу та форми для заповнення можна завантажити за посиланням.


Останні публікації цього розділу:

Тренер/ка з розвитку лідерства та ефективної адвокації

Надання послуг перевезень

Пошук учасників на довгостроковий волонтерський проєкт в Італії

Конкурс на закупівлю посуду та кухонного приладдя для департаменту освіти адміністрації Індустріального району м. Харкова

Тендер на закупівлю технологічних контейнерів

Постачальник оренди автомобіля з водієм для виконання заходів