Стипендії для лідерів громадянського суспільства країн Східного партнерства

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


2018-Call-Cover-Photo-FINAL222
Стипендії для лідерів громадянського суспільства країн Східного партнерства

Нещодавно Громадський Простір розповідав про те, що ж досліджують українці в рамках стипендіальної програми Східного Партнерства.

А зараз – інформуємо про новий набір молодих лідерів на участь у стипендіальній програмі від Східного Партнерства.

Дедлайн подачі заявок: 9 квітня 2018 р.

Переможці отримують гранти на реалізацію проектів, а також технічну підтримку від експертів в необхідній сфері, які зможуть проконсультувати та направити в потрібне русло.

Програма розрахована на майбутніх лідерів громадянського суспільства, які протягом 6 місяців втілюють свої проекти.

Тож якщо Вам до 36 років, знаєте англійську мову, є представником країни, що входить до Східного Партнерства та прагнете розвивати лідерські навички – подавайте заявку. Учасником може бути як представник громадської організації, так і просто активіст.

Європейський Союз прагне підтримувати громадянське суспільство в країнах Східного партнерства (Вірменія, Азербайджан, Білорусь, Грузія, Молдова та  Україна).

Розвиток лідерських навичок у представників громадянського суспільства є одним із зобов’язань, визначених Європейським Союзом у реалізації політики щодо досягнення “20 Deliverables for 2020. Focusing on key priorities and tangible results“.

Стипендіальна програма спрямована на виявлення молодих активістів громадянського суспільства з високим потенціалом в країнах Східного партнерства та підтримку розвитку лідерських навичок.

Fellows-17 recommendations

Про Програму читайте – тут.

Для участі необхідно заповнити форми заявок:

Якщо виникнуть запитання – звертайтесь сюди: [email protected]

Більше інформації про конкурс – тут.

Проект «Регіональний механізм підтримки громадянського суспільства країн Східного партнерства» фінансується Європейським союзом і є сполучною ланкою між різними ініціативами громадянського суспільства. 

ДЖЕРЕЛО


Останні публікації цього розділу:

Тендер на надання послуг з розміщення відеоролика в потягах Інтерсіті та в метро Києва і Харкова

Тендер на реалізацію міні-проєктів, що розроблені в межах КЗВ «Навчаємось жити у громаді»

Конкурс грантів у сфері відновлення житла/надання притулку та захисту ВПО та місцевого населення Харківської, Дніпропетровської та Полтавської областей від Helvetas Swiss Intercooperation

Тендер на закупівлю матеріалів для проведення ремонтних робіт

Конкурс на відбір консультантів-параюристів

Закупівля інтерактивних панелей з корекційними програмами для забезпечення Day care Centers та Family friendly spaces в Одеській та Миколаївській областях