ЮНІСЕФ запрошує громадські організації стати партнерами із реалізації програми для молоді — UPSHIFT

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
Kateryna Ivanova

Instagram post - 85 (1)
ЮНІСЕФ запрошує громадські організації стати партнерами із реалізації програми для молоді — UPSHIFT

Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) в Україні оголошує конкурс на відбір партнерів для надання можливостей підліткам та молоді розвивати свій потенціал як агентів змін та інноваторів гуманітарної діяльності в рамках програми UPSHIFT у таких регіонах: Тернопільський, Івано-Франківський, Харківській, Запорізький, Вінницький, Житомирський, Хмельницький, Київський, Полтавський і Сумський.

Організації громадянського суспільства, які бажають співпрацювати з ЮНІСЕФ у рамках цього конкурсу, мають подати заявку. Крайній термін подачі – 30 квітня 2023 року.

Організації, зацікавлені в подачі заявки на конкурс, повинні зареєструватися на Порталі партнерів ООН, знайти серед активних конкурсів в Україні Skills development for adolescents” та відгукнутися на пропозицію UPSHIFT: Providing young people with skills and opportunities to become social change agents. 

Оцінювальна комісія ЮНІСЕФ оцінить заявки на відповідність критеріям прийнятності та відбору і повідомить усіх заявників про результати процесу.

Відібраним партнерам буде запропоновано скоригувати та доопрацювати разом з ЮНІСЕФ повні програмні документи (ПД) відповідно до чинної політики та процедур партнерства ЮНІСЕФ з ОГС. 

Щоб дізнатися більше про програму UPSHIFT та процес участі у конкурсі для партнерів ЮНІСЕФ, а також поставити власні запитання запрошуємо вас також долучитися до відкритого вебінару від ЮНІСЕФ, який відбудеться 24 квітня 2023 року об 11:00.

Для реєстрації на вебінар заповніть форму за посиланням: https://forms.gle/QH6HzhgKfAv6BQA18 


Останні публікації цього розділу:

Тендер на закупівлю аптечок першої допомоги та наборів психологічної допомоги

Запит цінової пропозиції на придбання гриля Big Green Egg Large

Запит цінової пропозиції на придбання холодильної шафи на 1 м3, кондитерської вітрини та мікрохвильової пічки

Запит цінової пропозиції на придбання термоблендера

Запит цінової пропозиції на придбання морозильної шафи вертикальної та занурювальних блендерів

Запит цінової пропозиції на придбання стіл відстійник, шпилька пекарська з деко, стіл робочий нержавійка та стіл робочий розкладний