Конкурс заявок на отримання грантів в рамках Проєкту USAID HOVERLA: створення молодіжної відеопрограми

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
HOVERLAGrants

Untitled
Конкурс заявок на отримання грантів в рамках Проєкту USAID HOVERLA: створення молодіжної відеопрограми

DAI Global LLC у межах Проєкту USAID «Підвищення ефективності роботи та підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА»), контракт № 72012121C00001, оголошує запит на подання грантових заявок (RFA) RFA-HOVERLA-004 Молодіжна відеопрограма.

Дедлайн подачі заявок - 18 березня 2022 року

Метою молодіжної відеопрограми є поділитися із молоддю, яка проживає в територіальних громадах, ідеями реформи децентралізації, а також показати можливості, які вона дає у великих та малих громадах.

Цілі ініціативи різнопланові, а саме:

  1. Молодіжна відеопрограма має бути спрямована на покращення розуміння молоддю того, як працює децентралізація, вона має допомогти їм максимально використовувати своє право на участь та впливати на прийняття рішень у своїй громаді;
  2. Молодіжна відеопрограма має стати нагодою для створення нових національних та транснаціональних мереж та обміну передовим досвідом;
  3. Молодіжна відеопрограма також має бути спрямована на розробку заходів для підтримки структурованого та змістовного діалогу й налагодження партнерських стосунків між особами, які приймають рішення, та молоддю;
  4. Молодіжна відеопрограма, орієнтована на молодих людей віком 18-25 років, має зосередитися на таких темах:
  • активна участь;
  •  інструменти місцевої демократії;
  • доступність влади;
  • культурне різноманіття;
  • соціальна інклюзивність;
  • гендерна рівність;
  • майбутнє України та молодіжна активність

 Деталі за посиланням: https://cutt.ly/iO705xv

Будь-які запитання щодо цього RFA потрібно надсилати в письмовій формі до відділу грантів Проєкту «ГОВЕРЛА» на електронну адресу: [email protected] (тема: Запитання щодо RFA-HOVERLA-004 Молодіжна відеопрограма), не пізніше ніж 28 лютого 2022 року, 17:00.

28 лютого 2022 р. о 14:30 співробітники Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» проведуть онлайн-презентацію, присвячену цьому RFA, де потенційні заявники зможуть поставити запитання й отримати докладну інформацію про цей RFA. Будь ласка, зареєструйтеся за цим посиланням до 10:00 25 лютого 2022 р.


Останні публікації цього розділу:

Відеограф для створення соціальної реклами

Тендер на реалізацію комунікаційної кампанії

Тендер на закупівлю канцелярських товарів та товарів для творчості для дитячих центрів

Тендер на послуги з надання в оренду конференц-залу

Конкурс на закупівлю послуг фотозйомки заходів під час реалізації проєкту ГО “Сильні громади”

Тендер на закупівлю товарів (ФОТО камера, Електричне гончарне коло, Фото принтер, Стільці розкладні, Стіл офісний розкладний, Етажерка на колесах)