2022 Democracy Award. NED відзначить премією 4 українські НУО

Початок: 08.06.2022
Адреса: NED подія,
Місце: онлайн

Завершено

2022DemAwardsImageWeb
2022 Democracy Award. NED відзначить премією 4 українські НУО

Національний фонд на підтримку демократії (NED) відзначить надзвичайну мужність і стійкість українського громадянського суспільства своєю премією Democracy Award 2022.

Зокрема NED відзначить чотири партнерські організації — Центр Протидії Корупції, Центр Громадянських Свобод (ЦГС), Лабораторія журналістики суспільного інтересу, Українська Волонтерська Служба — які є частиною потужного громадянського руху на захист України, оскільки ці ОГС продовжують свою важливу роботу, просуваючи та захищаючи права людини, вимагаючи відповідальності, зміцнюючи незалежні ЗМІ та мобілізуючи підтримку для країни під час війни. 

«Демократичний розвиток України, який здійснюють її люди й громадянське суспільство, є ключем до успіху країни — не лише для відновлення миру, але й для того, щоб Україна вийшла сильнішою з цієї жахливої ​​війни», — сказав Деймон Вілсон, президент і  виконавчий директор NED, що є гордим партнером українських спільнот громадянського суспільства, ЗМІ та правозахисників з 1989 року. «Ці чотири організації є прикладом героїчної боротьби, мужності та рішучості мільйонів українців, які ризикують усім заради захисту демократії та свободи».

Усі деталі про подію можна дізнатись зі сторінки NED