Як це: зустріти світанок на вершині Евересту?

Початок: 02.06.2017 о 19:00
Закінчення: 02.06.2017 о 21:00
Адреса: Палац праці, пл. Конституції, 1, 7 під'їзд вхід з вул. Квітки-Основ'яненка), 2 поверх, Харків, Україна
Місце: Хаб соціальної активності "Студія 42"

Завершено

Восхождение на
Як це: зустріти світанок на вершині Евересту?

Мандрівники, потенційні мандрівники й люди, які знаходяться в пошуку лавини натхнення, у вас є можливість почути розповідь про сходження на Еверест.

Почути живу історію від першої особи – альпініста Валентина Сипавіна*. Історію про силу духу, довіру, взаємопідтримку й терпимість, історію, яка тривала 46 днів.

“Наша экспедиция закончилась. Но каждый из нас на всю жизнь сохранит память об этих днях. О близком к границе человеческих возможностей усилии воли в преодолении трудности, о чувстве глубокого уважения к товарищу по команде, о благодарности за ответственность и заботу о тебе со стороны шерпы и обо всем том, что встает в памяти, когда мы произносим заветные слова Экспедиция на Эверест 2017.”

Дізнайтеся чому підйом на Еверест нагадує гру в покер, коли ти покладаєшся лише на удачу й маєш тільки один шанс, та фільм “День бабака”, коли доводиться проживати один день знову й знову.

Валентин Сипавін 5-й харків’янин, який підкорив найвищу вершину Землі Еверест (8848 м) в травні 2017-го року.

Тому поки емоції оповідача сильні, а враження яскраві приходите 2 червня (п’ятниця) о 19:00 до нас в хаб й насолоджуйтеся віртуальним сходженням на Еверест.

Вхід вільний.

*Сипавін Валентин – альпініст, льодолаз, мандрівник. Перше сходження здійснив на Ельбрус в березні 2001-го. Далі – більше двохсот сходжень. Валентин член збірної України з альпінізму в 2009-2010 рр., віце-чемпіон Світу з льодолазання (2013), бронзовий призер Чемпіонату Європи (2012). Його останні експедиції – Перу, Аргентина, Еквадор, Мексика, Аляска, Тибет, Киргизія.