Термін продовжено! Тендер на закупівлю дитячих крісел для автомобілей з метою підтримки безпеки клієнтів мобільних бригад соціально-психологічної допомоги

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
LanaMylnikova

Тендер tender
Термін продовжено! Тендер на закупівлю дитячих крісел для автомобілей з метою підтримки безпеки клієнтів мобільних бригад соціально-психологічної допомоги

Молодіжний благодійний фонд «Ініціатива» (м. Харків, вул. Полтавський шлях, буд. 46, ка. 40, 61052) оголошує про проведення тендеру на закупівлю дитячих крісел для автомобілей з метою підтримки безпеки клієнтів мобільних бригад соціально-психологічної допомоги.

Проєкт, в рамках якого проводиться закупівля (за потреби чи наявності): гуманітарний проєкт Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні, UNFPA.

Предмет закупівлі: автокрісло Evenflo SafeMax Platinum Shiloh (або аналог), 25 одиниць.

Важливі умови: група: 0+1/2/3 (0-54.4 кг), Тип Автокрісло, Тип кріплення Isofix, Тип встановлення універсальний, ремені безпеки – 5ти точкові

Дата оголошення про тендер – 27 січня 2023 року.

Термін подання тендерних пропозицій (оновлено) – до 22 лютого 2023 року, 23:59.

Строк надання предмету закупівлі – до  11 березн 2023 року. Під строком надання предмету закупівлі мається на увазі доставка до місць дислокації мобільних бригад).

  • Умови розрахунку – після плата 100% або 50% аванс, 50% оплата після доставки товару – вказати у тендерній пропозицій. Вартість пропозиції має включати доставку товару до місця призначення, а саме мм.: 

Київ ЛБ 2 одиниці;

Київ ПБ 2 одиниці;

Кам’янець-подільський 2 одиниці;

Харків 2 одиниці;

Бориспіль 2 одиниці;

Обухів 2 одиниці;

Хмельницький 2 одиниці;

Тернопіль 2 одиниці;

Чернівці 2 одиниці;

Рівне 1 одиниця;

Смт Гоща (рівненська обл)  1 одиниця;

Староконстянтинів 1 одиниця;

Фастів 1 одиниця;

Біла Церква 1 одиниця;

Хотин 1 одиниця;

Рокитне 1 одиниця.

  • Вимоги до підрядника – учасника тендеру: 

До участі у тендері запрошуються суб‘єкти підприємницької діяльності, належним чином зареєстровані за законодавством України:

постачальники, що мають досвід роботи у відповідній сфері;

мають відповідні КВЕДи;

мають можливість здійснити доставку у вказаний строк за зазначеними адресами;

не є платниками ПДВ.

  • Документи, які мають надати учасники тендеру для участі в тендері:

Тендерну пропозицію складену за шаблоном, до якої додається.

Копія документу, що підтверджує державну реєстрацію;

Копія документу, що підтверджує податковий статус;

Рахункок-фактури;

Зразок договору поставки товару;

Інші додаткові документи на розсуд учасника.

Істотні критерії (умови) відбору тендерних пропозицій:

Відповідність учасника кваліфікаційним вимогам тендерного оголошення.

Відповідність поданих документів умовам тендерного оголошення.

Якість опису товару та відповідність очікуванням організатора.

Прийнятна ціна, умови оплати та умови надання товарів.

  • Інформація про тендерну процедуру:

Тендерні пропозиції повинні залишатися чинними впродовж тридцяти (30) календарних днів з граничного терміну подання Тендерних пропозицій.

До участі у відборі тендерних пропозицій допускаються тендерні пропозиції, які повністю відповідають умовам цього тендерного оголошення.

Тендерні пропозиції, мають бути чинними та не підлягатимуть внесенню змін з боку учасників тендеру, що їх подали, до повного завершення надання послуг.

Визначення переможця тендеру, відбудеться шляхом розгляду та перевірки наданих пропозицій на відповідність умовам конкурсу, викладеним у тендерній документації. Перевага буде надана постачальнику, пропозиція якого відповідатиме принципу «ціна/якість» з урахуванням можливих термінів постачання за визначеними адресами. 

  •  Додаткові застереження:

Учасник цієї загальної процедури (відкритого тендеру) приймає до уваги та погоджується з тим, що організатор тендеру залишає за собою право вимагати від учасника тендеру додаткові документи та/або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень документів вимогам та умовам цього тендерного оголошення.

Учасник цієї загальної процедури (відкритого тендеру) надсилаючи документи для участі у загальній процедурі (відкритому тендері) за цим тендерним оголошенням підтверджує своє розуміння та згоду з тим, що організатор тендеру може відхилити його тендерну пропозицію у випадку, якщо пропозиції інших учасників міститимуть більш вигідні умови, та що організатор тендеру не обмежений у прийнятті будь-якої іншої пропозиції з більш вигідними для нього умовами.

  • Інструкції щодо отримання тендерної документації:

Всі тендерні пропозиції мають бути надіслані електронною поштою до 23:59 22 лютого 2023 року у відсканованому вигляді. У темі листа вказати «Тендер_автокрісла_МБ» на електронну адресу: [email protected]

Шаблон Тендерної пропозиції

Уточнюючі запитання щодо тендеру можна надсилати в електронному вигляді за ел. адресою: [email protected] не пізніше 3х днів до граничного строку прийняття документів. У темі листа вказати «Тендер_автокрісла_МБ».

  • Очікуваний час визначення переможця тендеру

Протягом 7 днів після завершення прийняття тендерних пропозицій. Результати тендеру будуть повідомлені організатором учаснику тендеру, який переміг протягом не більше ніж трьох робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможця.  

  • Інші положення, виходячи із законодавства України та інших обставин.

Тендерні документи повинні бути складені українською мовою, підписані уповноваженою особою учасника та засвідчені печаткою (за наявності).


Останні публікації цього розділу:

Тренер/ка з розвитку лідерства та ефективної адвокації

Надання послуг перевезень

Пошук учасників на довгостроковий волонтерський проєкт в Італії

Конкурс на закупівлю посуду та кухонного приладдя для департаменту освіти адміністрації Індустріального району м. Харкова

Тендер на закупівлю технологічних контейнерів

Постачальник оренди автомобіля з водієм для виконання заходів