Біла книга соціального підприємництва. Експертна дискусія

Початок: 29.09.2020 о 11:00
Закінчення: 29.09.2020 о 13:00
Адреса: Україна,
Місце: онлайн

Завершено

БК
Біла книга соціального підприємництва. Експертна дискусія

Біла книга описує першочергові завдання та можливу логіку дій уряду України в галузі розвитку соціального підприємництва. Під час дискусії учасники зможуть почути думки експертів щодо контраверсійних питань, висловити власну позицію і поставити запитання. 

Програма

11:00-11:20 Презентації головних концептуальних акцентів Білої книги та засадничих ідей Національної концепції соціального підприємництва в Україні
11:20-11:40 Запитання до авторів Білої книги
11:40-13:00 Обговорення, коментування Білої книги соціального підприємництва в Україні.

Регламент:

запитання до 1 хвилини
коментар експерта – до 5 хвилин

Ознайомитися з Білою книгою соціального підприємництва тут.

Лінк на трансляцію буде розміщений у події і надісланий зареєстрованим учасникам. 

Зареєструватися тут

Дослідження підготовлено в рамках міжнародного партнерського проєкту «Соціальне підприємництво: досягнення соціальних змін за ініціативою “знизу”», що реалізується консорціумом із семи організацій громадянського суспільства з України, Литви та Латвії на чолі з Українським форумом благодійників за фінансової підтримки Європейського Союзу (березень 2018-серпень 2020) та на замовлення Міністерства економічного розвитку, торгівлі та сільського господарства України.

Зміст публікації є винятковою відповідальністю Українського Форуму Благодійників та не може розглядатись як такий, що відображає погляди Європейського Союзу.