«Актуальність медіаграмотності»: Клуб «Активної Громади» (Рівне)

Початок: 15.05.2019 о 17:00
Закінчення: 15.05.2019 о 19:00
Адреса: вул. Є. Коновальця, 4, Рівне, Україна
Місце: приміщенні ГО «ЧАС-ДІЙ»

Завершено

Афіша Клуб Активної Громади 15 травня
«Актуальність медіаграмотності»: Клуб «Активної Громади» (Рівне)

У середу, 15 травня, відбудеться засідання Клубу «Активної Громади».

Захід проходитиме у приміщенні ГО «ЧАС-ДІЙ», за адресою м. Рівне, вул. Є. Коновальця, 4.

Початок о 17:00

Чекаємо всіх охочих взяти участь у засіданні Клубу «Активної Громади» на тему: «Актуальність медіаграмотності». Поспілкуємося про пропаганду і якою вона буває? Чим відрізняється інформація від пропаганди? А ще розглянемо, що ж це таке – медіаграмотність, і що включає в себе це поняття? Розібратися з темою медіаграмотності нам допоможе – Дмитро Киричук, медіатренер, член правління ГО «Віадук».

Відповіді на ці та інші питання зможете дізнатись у середу, 15 травня!

Клуби «Активної Громади» у містах – неформальна платформа, метою якої є сприяння обговоренню ідей щодо розвитку міст та їх впровадження. Ми прагнемо побудувати майданчик для комунікації між активними громадянами Рівного і представниками влади міста та області. Адже комунікація та взаємодія – завжди приносить користь і результати.

Чекаємо на Вас 15 травня о 17:00!

Довідка. Всеукраїнська ініціатива “Активна Громада” – об’єднання людей та громадських рухів задля самоорганізації та участі у вирішенні місцевих проблем. Ініціатива створена в межах діяльності Інституту “Республіка”.

Примітка. Клуби діють у межах проекту «Активна Громада: право вибору», що реалізовується у 30-ти населених пунктах України. Даний проект впроваджується за підтримки Національного Демократичного Інституту (NDI) за фінансової підтримки американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).

Контактна особа: Головач Наталія, тел. +380 97 68 08 014