Реєстрація на онлайн-курс «Трансформація конфліктів»

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
vazzy

245448934_2516663768465510_4398539751536159229_n
Реєстрація на онлайн-курс «Трансформація конфліктів»
Друзі, гарні новини! Ми повторюємо курс «Трансформація конфліктів», який вперше провели рік тому у партнерстві з CRISP – Conflict Simulation (Берлін).

Онлайн-курс «Трансформація конфліктів» — це:
 міжнародний проєкт для українських змінотворців, які працюють з групами,
  5 тренерів з України та Німеччини,
  5 лекцій та воркшопів онлайн з домашніми завданнями та докладним фідбеком від тренерської команди,
  дві робочі групи по 25 учасників (ранкова або вечірня за вибором).

ДЛЯ КОГО: активістів, представників українських громадських організацій, журналістів, директорів шкіл та позашкільних установ, вчителів історії та громадянської освіти, лідерів студентського самоврядування, молодіжних груп та представників національних громад.

РОЗКЛАД: 2-30 листопада, вечірня група — щочетверга 19:00-21:00, ранкова група — щовівторка 9:00-11:00. Остання сесія відбудеться для обох груп у вівторок, 30 листопада.

ЗМІСТ КУРСУ: теорія вивчення конфліктів, методи аналізу конфліктів, розробка проєктів на основі конфліктного аналізу, інституційний підхід до попередження конфліктів, комікс як метод опрацювання конфлікту тощо.

Курс розуміється як вступ до теорії та практики трансформації конфліктів. Окремі сесії в ньому засновані на висновках з роботи організацій CRISP – Crisis Simulation for Peace e.V., Київський освітний центр «Простір толерантності» та «Лібереко – Партнерство за права людини». А також на теоретичних засадах Інституту дослідження миру Осло, Йогана Гальтунга зокрема, фонду Бергхофа, CDA Collaborative Learning Projects, на теоріях та підходах Дугласа Норта, Грегорі Бейтсона, Ірвінга Гофмана, Віктора Вахштайна.
Мова курсу — українська.

Технічні вимоги до учасників:
  для роботи з курсом вам потрібен google-акаунт (домашні завдання викладаються та обговорюються у google classroom)
  приєднуватись до онлайн-воркшопів з ноутбука чи стаціонарного комп’ютера (смартфон не підходить!)

Реєстрація на курс відкрита до 25 жовтня. Посилання на форму реєстрації https://forms.gle/MUuVddPmPLZX9g1eA
Про результати відбору ми повідомимо всім 28 жовтня.

Участь безкоштовна! Учасники отримають сертифікат за умови відвідування щонайменше 4 занять та виконання всіх домашніх завдань.

ВАЖЛИВО! Курс «Трансформація конфліктів» — це повторення минулорічного курсу. Ми проводимо його знову, бо багато людей на нього не потрапили. Якщо ви брали участь у курсі минулого року, не зможете почути нічого нового.
 
Проєкт реалізується у партнерстві з CRISP – Conflict Simulation for Peace (Берлін) за підтримки Konrad-Adenauer-Stiftung, Auslandsbüro Ukraine.
 


Останні публікації цього розділу:

Тендер на закупівлю інвентарю, сантехніки для облаштування спеціалізованих служб підтримки

Конкурс для організацій, які планують впровадження або розвиток контрактної та/або кооперативної моделі вирощування свиней

Тендер щодо проведення офлайн тренінгів на тему «Підвищення особистої ефективності та ефективності команди» та/ або «Ефективний тайм менеджмент та управління ресурсами»

FREE ZONE шукає постачальника продуктових наборів

FREE ZONE шукає постачальника гігієнічних наборів

Тендер на закупівлю ІТ обладнання

  • Людмила Мамчур

    Доброго вечора. Я якраз заповнювала форму реєстрації, але при спробі завершити додаток Гугл форма відповів, що відповіді більше не приймаються (22:20 приблизно). Як так? нормально є, що реєстрація закривається при зміні доби, тобто повинна існувати можливість надання відповідей до 23:59 25 жовтня включно. Я замотивована, тому прошу vazzy надати можливість для реєстрації для проходження курсу