Грудень дарує нові можливості (оновлюється)

Вступили в надактивний грудень,  намагаємось довстигнути і завершити всі заплановані на рік активності, обережно і з великою надією дивимось в наш кращий 2022-й! Нехай наснажує нас у цій вірі ...

2-NEW_slider_ГП(21)
Грудень дарує нові можливості (оновлюється)

Вступили в надактивний грудень,  намагаємось довстигнути і завершити всі заплановані на рік активності, обережно і з великою надією дивимось в наш кращий 2022-й! Нехай наснажує нас у цій вірі остання підбірка корисностей і можливостей 2021-го — яка щодня наповнюється і чекає на вашу увагу! 


Відкритий мікрофон DSS380: консультації з цифрової безпеки для медійників

ГО «Інтерньюз-Україна» запрошує видання, вебплатформи чи окремих журналістів звернутися до команди Школи цифрової безпеки DSS380 за консультацією, аудитом із цифрової безпеки чи допомогою у розв’язанні конкретного питання. 

Дедлайн: 22 грудня 2021 р.

Детальніше тут

 

Триває конкурс грантів від Національного фонду на підтримку демократії (NED)

Щороку Національний фонд на підтримку демократії (NED) надає фінансову підтримку сотням неурядових організацій у всьому світі, які працюють на благо демократичних цілей та зміцнення позицій демократичних інституцій.

Дедлайн: 21 грудня 2021 р.

Детальніше тут

 

«Апґрейд на 360°»: менторська програма для редакцій зі Сходу та Півдня України

З обраними учасниками працюватимуть три професійні ментори. Перший допоможе виправити помилки в стратегії розвитку. Другий — розвинути журналістські навички редакцій зі створення матеріалів. Третій, SEO-експерт, аналізуватиме роботу сайтів і надасть рекомендації з усунення помилок.

Дедлайн: 15 грудня 2021 р.

Детальніше тут 

 

“Київ Розслідує” запрошує журналістів та активістів до участі в конкурсі розслідувань

Учасниками конкурсу можуть стати журналісти та активісти Києва. Теми розслідувань повинні безпосередньо стосуватися проблем Київщини: менеджмент, корупція в державних установах, екологія, трафік, затори, громадський транспорт тощо. 

Дедлайн: 15 грудня 2021 р.

Детальніше тут 

 

Конкурс на отримання грантового пакету підтримки Decentralized Development Lab

Лабораторія децентралізованого розвитку (Decentralized Development Lab) – це інкубаційна програма, що пропонує командам з різних країн навчання, тренінги, обмін досвідом та фінансову підтримку для розробки рішень та максимізації соціального впливу для вирішення проблем сталого розвитку.

Дедлайн: 19 грудня 2021 р.

Детальніше тут 

 

Інституційні гранти для молодіжних організацій

Інституційні гранти мають відповідати цілям програми та бути спрямовані на національні чи регіональні організації, які мають потенціал для просування національної молодіжної політики, поділяють принципи та цінності програми «Мріємо та діємо», але не повністю сформовані та потребують підтримки розвитку їхнього організаційного потенціалу.

Дедлайн: 22 грудня 2021 р.

Детальніше тут  

 

Конкурс для журналістів “Розслідувальна журналістика для енергетичної безпеки”

Мета конкурсу – заохотити журналістів моніторити енергетичний сектор та підвищити обізнаність щодо найважливіших проблем енергетичної галузі на окупованих територіях.

Дедлайн: 25 грудня 2021 р.

Детальніше тут  

 

Екологічний діджитал-проєкт Zero Waste School

Мета Zero Waste School — дати учасникам знання, натхнення та інструменти для створення локальних екологічних змін з глобальним впливом. 

Дедлайн: 25 грудня 2021 р.

Детальніше тут  

 

Hackathon for Leadership in Local Innovations відкриває вікно можливостей

Ідеї приймаються у наступних напрямках діяльності: покращення доступу до послуг (у сферах житлово-комунального господарства, охорони здоров’я, соціального забезпечення, тощо); вирішення екологічних проблем громади/регіону; підвищення прозорості діяльності місцевої влади та сприяння участі людей в процесі ухвалення рішень на місцевому рівні; підвищення інвестиційної привабливості регіону та покращення умов для ведення бізнесу.

Дедлайн: 31 грудня 2021 р.

Детальніше тут  

 

Карітас-Київ продовжив програму “Гроші за роботу” у 2021 році

Учасником програми може бути особа, яка на даний час не працевлаштована, не перебуває на обліку в Державній службі зайнятості та готова виконувати суспільно-значущу роботу/надавати послуги.

Дедлайн: 31 грудня 2021 р.

Детальніше тут  

 

Грантовий конкурс: Розробка процедур впровадження оплати за результат для Національної служби здоров’я України

Метою Проекту є підтримка прозорої, підзвітної та ефективної системи охорони здоров’я, яка здатна задовольняти потреби населення України.

Дедлайн: 27 грудня 2021 р.

Детальніше тут  

 

Триває прийом заявок на конкурс «Новітній інтелект України»

Асоціація благодійників  України стала співорганізатором конкурсу «Новітній інтелект України» і тематичним партнером конкурсної  теми: «Доброчинність в Україні. Що варто зробити, щоб вона стала масштабнішою, ефективнішою та престижною ?».

Дедлайн: 31 грудня 2021 р.

Детальніше тут


Тематика публікації:    

Останні публікації цього розділу:

Комунальне підприємство ухиляється від обліку дерев: громадська організація подала до суду

Молодь Світловодська готує масштабний фест у місті

Команда Let`s do it Ukraine відвідала Південь в рамках проєкту з подолання наслідків повені

Гуманітарні місії на Півдні тривають: волонтери додатково роздадуть 1000 обідів “Добра кухня”

Тютюнові акцизи рятують життя — податкові преференції неприпустимі

Вишнівецька громада на Тернопільщині отримала цифровий рентген-комплекс від Програми USAID DOBRE