Дівчата для дівчат: громадська організація “ВІСЬ” запустила чат бот

Дівчата для дівчат - саме так позиціонуємо чат бот, який запустила громадська організація "ВІСЬ" завдяки активісткам, випускницям феменкемпів різних років. Бот задумувався для дівчат - випускниць ...

pexels-porapak-apichodilok-363766
Дівчата для дівчат: громадська організація “ВІСЬ” запустила чат бот

Дівчата для дівчат – саме так позиціонуємо чат бот, який запустила громадська організація “ВІСЬ” завдяки активісткам, випускницям феменкемпів різних років.
frame
Бот задумувався для дівчат – випускниць інтернатних закладів, але вже під час тестування стало зрозуміло, що він може бути корисним для більш широкої аудиторії.

Проєкт був реалізований у рамках програми мінігрантів від організації «Жіночі перспективи». Спершу його задумували як тренінгову програму для підтримки дівчат з інтернатних закладів. Та через карантинні обмеження довелося відмовитися від офлайнових заходів і адаптувати інформацію та переформатувати програму в телеграм-бот. Тепер до цього ресурсу у мають можливість долучитися не лише вихованки інтернатних закладів, але й усі охочі дівчата та дівчатка і не лише вони.

Переходьте по посиланню https://t.me/Sistersstrawbot, або вписуйте в пошук @Sistersstrawbot і ви отримаєте корисні контакти, тут можна дізнатися про сексуальність та протидію насильству, права людей, бізнес та фінанси, навіть про смачну їжу та серіали. Чат-бот має також має контактні телефони соціальних служб, клінік дружніх до молоді, гарячих ліній і розказує як уникнути шахрайства. Інформація періодично оновлюється і доповнюється.


Тематика публікації:                        

Останні публікації цього розділу:

Перспективи міжнародної STEM-стандартизації закладів освіти України у 2024 році

Відкриваємо шлях до майбутнього за допомогою "НАВІГАТОРА МАЙБУТНЬОГО"

Що думаєте про тему деінституціалізації?

Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 у Чернівцях

У Сумах хаб ІМІ надає медійникам техніку та захисне спорядження

Юридичне\Волонтерське для ГО, волонтерів та активістів

  • Світлана Дубина

    Дякуємо, що підтримуєте, будемо раді поширенню інформації.

    • https://www.prostir.ua Prostir

      Дякуємо за те, що ділитесь корисностями) І вітаємо всіх з +1 помічним інструментом!