Новорічні можливості – для ваших натхненних ідей!

А що там під ялинкою від нас? Можливості! Багато і різних - тем, сфер та активностей, тож готуйте свої ідеї і оформлюйте в найкращі пропозиції. Щасти в новому році!  Конкурс грантів «Комунікація ...

NEW_slider_ГП(44)
Новорічні можливості – для ваших натхненних ідей!

А що там під ялинкою від нас? Можливості! Багато і різних – тем, сфер та активностей, тож готуйте свої ідеї і оформлюйте в найкращі пропозиції. Щасти в новому році! 

 

Конкурс грантів «Комунікація влади з громадськістю під час пандемії COVID-19»

Мета конкурсу – надати підтримку організаціям громадянського суспільства для посилення процесу демократизації в Україні.

Дедлайн: 25 січня 2021 р.

Детальніше тут.

 

Конкурс грантів для кримських ЗМІ, які перемістилися на материк 

Мета проєкту – збільшити кількість і якість точної та об’єктивної інформації про ситуацію і процеси в окупованому Криму, а також життя кримчан на півострові й на материковій Україні.

Дедлайн: 12 січня 2021 р.

Детальніше тут.  

 

Стипендійна програма Rethink.CEE Fellowship

The German Marshall Fund of the United States запустив програму стипендій на підтримку наступного покоління експертів — полісі-мейкерів та практиків громадянського суспільства з Центральної та Східної Європи.

Дедлайн: 18 січня 2021 р.

Детальніше тут 

 

Стипендійна програма “DemTech 2021″

Техпідприємці з України, Грузії чи Молдови мають можливість отримати повну стипендію. 

Протягом 4-місячного періоду стипендіати пройдуть двотижневі уроки, починаючи з лютого 2021 року, отримають наставника та матимуть можливість взяти участь у Copenhagen Democracy Summit, щоб ознайомити інвесторів зі своїми проєктами та дослідити екосистему стартапів в Данії. 

Дедлайн: 15 січня 2021 р.

Детальніше тут 

 

Програма стажувань від Британської Ради: Занурення у молодіжну політику

Мета стажування: Надати можливість молоді України розвинути практичні навички, отримати досвід співпраці з місцевою владою, спробувати себе у ролі молодіжного працівника та стати частиною команди органу місцевого самоврядування або молодіжного центру.

Дедлайн: 24 січня 2021 р.

Детальніше тут 

 

Грант із впровадження Програми підтримки профілактики правопорушень та інших негативних явищ через взаємодію поліції та населення на партнерських засадах у Запорізькій області

Взаємодія поліції і громади на засадах партнерства є одним із ключових напрямів діяльності Програми ООН із відновлення та розбудови миру. На реалізацію цього напряму Програма ООН із відновлення та розбудови миру підтримає один проєкт у Запорізькій області з втілення програмного методу взаємодії поліції та громади на засадах партнерства (Сommunity Policing). У разі наявності декількох цікавих проєктів комісією може бути розглянуто питання щодо підтримки більше ніж одного проєкту.

Дедлайн: 5 січня 2021 р.

Детальніше тут 

 

Грант на створення механізму лобіювання інтересів жінок, що живуть із ВІЛ/СНІД, в управлінських рішеннях, що ухвалюються в місцевих громадах Донецької, Запорізької та Луганської областей

Цей конкурс заявок пов’язаний з відбором однієї проєктної пропозиції та спрямований на посилення впливу на органи місцевої влади для закріплення інтересів жінок, що живуть із ВІЛ/СНІД, під час прийняття управлінських рішень, що ухвалюються в локальних громадах.

Дедлайн: 5 січня 2021р.

Детальніше тут

 

Грант для підвищення потенціалу місцевих громадських організацій та здійснення моніторингу надання сервісів доступу до правосуддя та безпеки на місцевому та обласному рівнях

Цей конкурс заявок пов’язаний із відбором однієї громадської організації та спрямований на підвищення потенціалу місцевих громадських організацій та здійснення моніторингу надання сервісів доступу до правосуддя та безпеки на місцевому та обласному рівнях. Тривалість проєкту – до 14 місяців. Орієнтовний початок імплементації проєкту – лютий 2021 року.

Дедлайн: 5 січня 2021 р.

Детальніше тут 

 

Субгрант для забезпечення підтримки реформи Держгеокадастру агробізнесом та сільськими громадами

Метою даних субгрантів є сприяння асоціаціям малого та середнього агробізнесу та асоціаціям органів місцевого самоврядування сільських громад у розширенні їх участі у формуванні та реалізації державної політики у сфері земельних відносин, проведенні інституційної реформи Держгеокадастру, підтримці комплексної земельної реформи та децентралізації в Україні, а також у захисті інтересів органів місцевого самоврядування, малого та середнього агробізнесу в галузі землеустрою.

Дедлайн: 8 січня 2021 р.

Детальніше тут

 

Грантова програма на підтримку ініціатив громадянського суспільства та медіа у сфері протидії корупції

РПО передбачає подання заявок на реалізацію проєктів, які мобілізують суспільство на запобігання корупції, розроблення аналітичних матеріалів щодо механізмів підвищення обізнаності та виховання цінностей, спрямованих на запобігання корупції, сприяють виникненню коаліцій, об’єднаних довкола спільних питань, які спроможні здійснювати адвокацію ефективних антикорупційних заходів на національному і субнаціональному рівнях та ефективно поширювати антикорупційні месседжі в цільових громадах. Проєкт «ВзаємоДія!» очікує інноваційні ідеї та підходи, зорієнтовані на результат.

Дедлайн: 31 січня 2021 р.

Детальніше тут 

 

Конкурс до Молодіжної консультативної ради програми “СИЛА (Єднання через спільні дії молоді)”

Консультативна молодіжна рада – це Твоя можливість долучитися до програми «СИЛА (Єднання через спільні дії молоді)», яку втілюють в життя IREX в Україні та БФ «Стабілізейшен Суппорт Сервісез», та разом стати тією силою, яка гуртуватиме молодь, розкриватиме її потенціал як провідників соціальних змін та сприятиме створенню належних умов для інтеграції внутрішньо переміщеної молоді.  

Дедлайн: 31 січня 2021 р.

Детальніше тут 

 

Реєстрація на вебінар УГСПЛ: “Особливості розслідування злочинів на ґрунті ненависті в Україні”

Злочини на ґрунті ненависті – особливий вид кримінальних правопорушень, але це визначення не закріплено в офіційних документах. Такі злочини мають «магічний» ефект руйнівного спрямування, оскільки, мають психологічний вплив на потерпілих та їх оточення, а значить і мають більшу суспільну небезпеку. Вчинення такого злочину є своєрідним «повідомлення», яким наводиться жах на оточуючих, впливають на групу, до якої реально або уявно відноситься потерпілий. 

Дедлайн: 10 січня 2021 р.

Детальніше тут 

 

Знакові події. Грантова програма УКФ 2021

Програма спрямована на розширення вибору та можливостей доступу до кроссекторального культурного контенту; розбудову партнерств у сфері культурних та креативних індустрій; розвиток внутрішнього та зовнішнього культурного туризму; посилення позитивного іміджу України на міжнародній культурній арені. Програма націлена на підтримку культурного розмаїття та збільшення ролі культури в житті українського суспільства.

Дедлайн: 14 січня 2021 р.

Детальніше тут 

 

Інклюзивне мистецтво. Грантова програма УКФ 2021

Програма «Інклюзивне мистецтво» спрямована на розвиток потенціалу митців з інвалідністю, активне залучення людей з інвалідністю до культурно-мистецького життя в Україні та промоцію інклюзивного мистецтва в українському суспільстві. Розроблена в співпраці з Британською Радою в Україні в рамках мистецької програми Unlimited: Making the Right Moves.

Дедлайн: 14 січня 2021 р.

Детальніше тут 

 

Навчання. Обміни. Резиденції. Дебюти. Грантова програма УКФ 2021

Програма має на меті сприяти обміну знаннями, досвідом та ідеями в галузі культури та мистецтв, а також відкриттю нових мистецьких практик та імен.

Дедлайн: 14 січня 2021 р.

Детальніше тут 

 

Стипендії. Грантова програма УКФ 2021

Програма має на меті стимулювати професійне становлення молодих митців, мобільність та мережування, включаючи обмін досвідом, знаннями та навичками, які можна забезпечити за допомоги грошової підтримки стипендіатів.  

Дедлайн: 14 січня 2021 р.

Детальніше тут 

 

Аудіовізуальне мистецтво. Грантова програма УКФ 2021

Програма спрямована на підтримку та розвиток національного аудіовізуального сектору, зокрема, телебачення, радіомовлення та медіаплатформ, впровадження новітніх мультимедійних інформаційних технологій, стимулювання митців до створення конкурентоспроможного аудіовізуального продукту та його представлення за кордоном.

Дедлайн: 14 січня 2021 р.

Детальніше тут

 

Інноваційний культурний продукт. Грантова програма УКФ 2021

Програма має на меті підтримку потенціалу та конкурентоспроможності культурних та креативних індустрій шляхом створення якісних інноваційних проектів, що збільшують кількість культурних продуктів, доступних для широкої аудиторії

Дедлайн: 14 січня 2021 р.

Детальніше тут. 

 

Аналітика культури. Грантова програма УКФ 2021

Програма має на меті компенсувати брак знань про стан справ та перспективи розвитку секторів культури та креативних індустрій та закласти фундамент для системного вивчення ринків, аудиторій та процесів соціальної трансформації у сфері культури.

Дедлайн: 14 січня 2021 р.

Детальніше тут 

 

Конкурс на одержання субгрантів для «Створення центру з комплексної підтримки розвитку тваринництва в особистих селянських та сімейних фермерських господарствах»

Метою субгранту є:

  • створення умов для покращення доступу особистих селянських та сімейних фермерських господарствах до сучасних консультаційних зоотехнологічних та ветеринарних послуг, послуг з забезпечення кормами та передпродажної підготовки і збуту виробленої продукції тваринного походження;
  • забезпечення умов з дотримання стандартів простежуваності та якості продукції тощо;
  • збільшення обсягів виробництва та продажу продукції за міжнародними стандартами якості та безпечності.

Дедлайн: 18 січня 2021 р.

Детальніше тут 

 

Конкурс на одержання субгранту для реалізації проекту «Консультуй і Експортуй»

Метою цього субгранту є покращення доступу ММСП, які є виробниками плодово-ягідної продукції (фрукти та ягоди), до інформаційних, консультаційних та навчальних послуг, спрямованих на виробництво, післяврожайну обробку та зберігання продукції орієнтованої на експорт.

Дедлайн: 22 січня 2021 р.

Детальніше тут 

 

До уваги ГО осіб з інвалідністю: розпочався конкурс проєктів на державне фінансування-2021

Серед пріоритетних напрямків, на які звертатиме увагу конкурсна комісія при відборі переможців: покращення доступу до фізичного оточення, транспорту, інформаційно-комунікаційних систем і технологій, послуг для осіб з інвалідністю та маломобільних груп населення; підтримка впровадження інклюзивного навчання на всіх рівнях освіти; поліпшення становища та розширення прав і можливостей жінок та дівчат з інвалідністю; сприяння зайнятості осіб з інвалідністю тощо.

Дедлайн: 29 січня 2021 р.

Детальніше тут 

 

Набір на тренінг для власників мікро- та малого бізнесу, підприємців-початківців

Метою тренінгу є підвищення економічних можливостей вразливого населення на територіях Донецької і Луганської областей, що постраждали від збройного конфлікту.

Дедлайн: 31 січня 2021 р.

Детальніше тут. 

https://www.prostir.ua/?grants=nabir-na-treninh-dlya-vlasnykiv-mikro-ta-maloho-biznesu-pidpryjemtsiv-pochatkivtsiv 

 

Конкурс “Молодіжні лідери” (Одеса)

Мета конкурсу – виявлення, підтримка та популяризація досягнень талановитої молоді Одеси, які представляють різні національності, роблять значний внесок у розвиток молодіжної сфери міста.

Дедлайн: 10 січня 2021 р.

Детальніше тут 

 

Онлайн конкурс художніх імпровізацій під класичну музику «Малюємо музику»

Конкурс проводиться з метою активізації інтересу дітей до класичної музики,  сприяння розвитку естетичного сприйняття дітьми музики в образотворчої діяльності, розвиток художнього мислення, естетичних почуттів, підтримка та заохочення здібних дітей

Дедлайн: 31 січня 2021 р.

Детальніше тут 

 


Тематика публікації:  

Останні публікації цього розділу:

У Харкові облаштують школи в протирадіаційних укриттях

Які проблеми є найгострішими для мешканців звільнених територій? Презентовано результати дослідження

Програма USAID «Мріємо та діємо» організовує навчання для дітей, що опинилися в складних життєвих обставинах

Понад 75 тисяч звернень. Юристи-волонтери з Кривого Рогу вже рік консультують ЗСУ, їхні родини та ВПО

Greencubator запускає навчання для майбутніх зелених підприємців

30 українських громад створять комунікаційні стратегії