Навчання та розвиток. На Громадському Просторі бум нових можливостей

Гранти, конкурси та навчальні програми — Простір акумулює і активно інформує про нові можливості осіннього сезону. Їх стає все більше, підписуйтесь на розсилку — і щодня ловіть у скриньці свіжі ...

NEW_Слайдер ГП(1)
Навчання та розвиток. На Громадському Просторі бум нових можливостей

Гранти, конкурси та навчальні програми — Простір акумулює і активно інформує про нові можливості осіннього сезону. Їх стає все більше, підписуйтесь на розсилку — і щодня ловіть у скриньці свіжі важливості. 


 

Набір на програму “Innovation in Governance for Urban Nature-based Solutions” (Швеція)

Програма “Innovation in Governance for Urban Nature-based Solutions” буде зосереджена на питаннях управління та лідерських інноваціях у сфері екорішень для поліпшення міського середовища.

Дедлайн: 01 жовтня 2020 р.

Детальніше тут.

 

Гранти дофінансування, щоб посилити стійкість організацій в умовах кризи

Конкурс грантів має на меті підтримати розвиток місцевої філантропії та посилити  спроможності організацій налагоджувати стосунки з місцевими громадами, місцевими органами влади, приватним сектором.  І таким чином посилити свою стійкість під час викликів та надзвичайних ситуацій, зокрема в умовах пандемії.

Дедлайн: 30 вересня 2020 р.

Детальніше тут.

 

Підтримка організацій, які опинилися в скрутній ситуації через COVID-19

Конкурс грантів має надати доступ до ресурсів організаціям, які опинилися у загрозливому становищі через COVID-19.  За прогнозами експертів друга хвиля пандемії, яка прийде восени-взимку,  завдасть навіть сильнішого удару, ніж навесні. Тому важливо уже сьогодні підтримати і посилити спроможності ОГС, щоб протистояти викликам, спричиненим пандемією.

Дедлайн: 30 вересня 2020 р.

Детальніше тут.

 

Конкурс грантів «Інновації в залученні місцевих ресурсів»

Просування інновацій в залученні місцевих коштів – це розробка, адаптація та пілотування нових моделей та інструментів фандрейзингу.

Також конкурс має на меті зміцнити екосистему та промотувати культуру залучення місцевих ресурсів серед українських організацій громадянського суспільства (ОГС).

Дедлайн: 15 жовтня 2020 р.

Детальніше тут.

 

Конкурс на участь у навчальній програмі з надання психологічної підтримки жінкам в умовах економічної кризи

Мета ініціативи – надання якісної психологічної підтримки жінкам для подолання наслідків економічної кризи, шляхом підвищення спроможності Центрів соціальних служб в містах.

Дедлайн: 10 вересня 2020 р.

Детальніше тут.

 

Фонд Східна Європа в рамках Програми USAID РАДА оголошує конкурс грантів

Метою Програми РАДА є сприяння запровадженню повномасштабної парламентської реформи та становленню Верховної Ради України як підзвітної, відкритої та демократичної інституції.

Дедлайн: 24 вересня 2020 р.

Детальніше тут.

 

Старт Програми «Ін’єкції для відновлення бізнесу»

Програма спрямована на підтримку малого і середнього бізнесу, яким керують жінки, для відновлення і розширення їх підприємницької діяльності під час та після карантинних обмежень, пов’язаних з Covid-19.

Дедлайн: 27 вересня 2020 р.

Детальніше тут.

 

Конкурс на участь у проєкті «Приховані спогади. Продовження»

Мета проєкту: ознайомити освітян/-ок з інтерактивними ресурсами для роботи з історичними подіями, надати методики створення навчальних модулів на основі цих інструментів, спільно розробити підходи, якими зможуть користуватися інші вчителі/-льки.

Дедлайн: 16 вересня 2020 р.

Детальніше тут.

 

“Магічні соляні міста” в Дрогобичі: опен-кол для митців та архітекторів

Завдяки цьому проєкту організатори хочуть віднайти давно забуту історію, перезавантажити її локальний зміст та сенс, показати її у сучасному контексті через мистецтво та культуру. Зрозуміти в якому контексті культури міста ми можемо рухатись далі та які мистецькі ініціативи формувати в майбутньому. Мультикультурність міста залишається потужною та важливою платформою для формування більш ширшою візії пошуку власної ідентичності та ідентичності своїх сусідів. 

Дедлайн: 21 вересня 2020 р.

Детальніше тут.

 

Гранти на підтримку вдосконалення навичок для кіноіндустрії

With this Request for Applications (RFA), the USAID Competitive Economy Program (CEP), implemented by Chemonics International, seeks grant applications from Ukrainian non-governmental organizations (NGOs), private enterprises, and/or private entrepreneurs, to support the competitiveness of Ukraine’s film industry through increased availability and improved skills of the creative and technical talent within Ukraine’s film industry, by providing access to best practices of international filmmaking.

Дедлайн: 27 вересня 2020 р.

Детальніше тут.

 

Програма малих грантів ПРООН “Громадський моніторинг доставки та наявності лікарських засобів на місцевому рівні“

Метою цієї програми є допомога уряду, громадянському суспільству та народу України у розвитку демократичних політик та практик, необхідних для прискорення прогресу в галузі сталого розвитку людства. Це передбачає забезпечення прав людини та гендерної рівності, підтримку антикорупційних ініціатив, сприяння тому, щоб усі громадяни України могли захистити свої права, розвиток законодавчої гілки влади та розширення можливостей громадянського суспільства і молодих активістів та активісток.

Дедлайн: 7 вересня 2020 р.

Детальніше тут.

 

Конкурс на участь у стажуванні в Інформаційно-дослідницькому центрі Верховної Ради України

Відібрані учасники пройдуть безоплатне навчання з основ аналізу державної політики з акцентом на підготовці інформаційних матеріалів, необхідних для ефективного  законодавчого процесу. Окрім навчання, учасники програми познайомляться з роботою структурних підрозділів Апарату та комітетів Верховної Ради України, а також із роботою помічників-консультантів народних депутатів України. Навчання проходитиме у формі триденного тренінгу у приміщенні комітетів Верховної Ради України.  

Дедлайн: 4 вересня 2020 р.

Детальніше тут.

 

Набір в Майстерню майбутнього – MEET UP! Future Lab

Це зустріч для активних представниць та представників громадянського суспільства з Німеччини та України, щоб знаходити партнерів для майбутніх проектів, вчитися новому один в одного та разом формувати майбутнє.

Дедлайн: 2 вересня 2020 р.

Детальніше тут.

 

Mitacs Globalink Research Internship – оголошено набір на 2021 рік

Mitacs запрошує студентів 3 курсу університетів на науково-дослідне стажування в Канаді у 2021 році.

Дедлайн: 23 вересня 2020 р.

Детальніше тут.

 

Всеукраїнський відбір на 12-ий Відкритий Університет Реформ

ВІДКРИТИЙ УНІВЕРСИТЕТ РЕФОРМ – це освітній проєкт для проактивної молоді, яка прагне дізнатися більше про реформи та долучитися до їх втілення. 

Дедлайн: 8 вересня 2020 р.

Детальніше тут.

 

Всеукраїнський молодіжний конкурс інноваційних проєктів розвитку туризму на сільських територіях

Мета конкурсу: залучення молоді до розробки та впровадження проєктів місцевого економічного розвитку, підтримка підприємницької та інноваційної проєктної діяльності та популяризація сільського туризму як дієвої форми соціально-економічного розвитку сільських територій.

Дедлайн: 15 жовтня 2020 р.

Детальніше тут.

 

Конкурс “Лови фейк!”

До конкурсу приймаються матеріали загальноукраїнських і місцевих медіа та матеріали із соцмереж, які були опубліковані в період з 1 липня до 5 вересня 2020 року включно. Під медіа маються на увазі українські засоби масової інформації (крім радіо та друкованих медіа).

Дедлайн: 6 вересня 2020 р.

Детальніше тут.

 

Конкурс “COVID-19: Стійкість та спроможність громадянського суспільства”

Black Sea Trust for Regional Cooperation (BST) за підтримки ЄС оголошує конкурс, який має на меті посилити потенціал українських організацій громадянського суспільства та незалежних медіа для протидії негативному впливу спалаху COVID-19. 

Дедлайн: 15 вересня 2020 р.

Детальніше тут.

 

Конкурс грантів «Інноваційні ідеї розвитку культури благодійності»

Мета грантового конкурсу: Підтримка проектів, що сприятимуть формуванню культури благодійності в Україні, через впровадження навчальних програм, нових підходів та залучення людей до благодійності.

Дедлайн: 7 вересня 2020 р.

Детальніше тут.

 

Конкурс грантів для для впровадження концепції «Добрі сусіди – одна країна»

Концепція «Добрі сусіди – одна країна», спрямована на підвищення громадянської культури шляхом мобілізації громадянської активності в багатоквартирному житловому секторі (ОСББ, співвласники ББ, мешканці ББ, тощо), розвитку суспільної довіри, залучення громадян, що проживають в багатоквартирних будинках до громадянських ініціатив в Донецькій і Луганській областях.

Дедлайн: 21 вересня 2020 р.

Детальніше тут.

 

Посли європейської молоді в Україні

Молодіжна волонтерська ініціатива «Посли європейської молоді» запрошує українців віком 16-26 років подавати заявки. Ініціатива пропонує своїм учасникам можливості волонтерської діяльності, професійного розвитку та молодіжного лідерства.

 

Дедлайн: 16 жовтня 2020 р.

Детальніше тут.

 

Конкурс на участь у Сертифікатній програмі “Антикорупційні студії” 2020-2021

Сертифікатна програма ACREC – це річна навчальна програма з модульною системою навчання та гнучким графіком занять, яка включає в себе 4 обов’язкові предмети для отримання сертифікату та декілька вибіркових курсів Вашим за бажанням. На програмі викладають першокласні експерти та фахівці у сфері антикорупції – як в Україні, так і за її межами.

Дедлайн: 6 вересня 2020 р.

Детальніше тут.

 

Прийом заявок на участь у науковому форумі “Революція Гідності: на шляху до історії”

Цьогорічний науковий форум присвячено темі революцій нового типу, історіографії та методології досліджень протестних рухів, їхніх типологічних і генетичних зв’язків, сутнісних характеристик, причин, перебігу, специфіки, наслідків, а також термінології включно з дефініцією самого поняття “кольорова/оксамитова революція” для позначення явищ такого плану.

Дедлайн: 15 вересня 2020 р.

Детальніше тут.

 

Конкурс грантів з організаційного розвитку

Загальною метою Ініціативи є покращення умов діяльності для громадянського суспільства та зміцнення інституційної спроможності організацій громадянського суспільства (ОГС) для підвищення самозарадності громадянського сектору в Україні.

Дедлайн: 1 грудня 2020 р.

Детальніше тут.

 

Посольство Словацької Республіки в Києві оголошує конкурс малих грантів 2020 для України

Подані проекти повинні бути пов’язані з галузями якісної освіти, хорошого здоров’я, належного врядування (Good governance) та розбудови громадянського суспільства, продовольчою безпекою та сільським господарством, інфраструктурою та сталим використанням природних ресурсів, підтримкою створення ринкового середовища.

Дедлайн: 15 жовтня 2020 р.

Детальніше тут.

 

Українсько-Голландська програма сталого розвитку для представників бізнесу

Основні теми програми: модель сталого бізнесу/сталих проєктів; основні ресурси, активності та партнерства; взаємовідносини із клієнтами; структура витрат та потоки надходження доходів; соціальний та екологічний вплив: позитивний та негативний; соціальні інновації; переведення проєктів/бізнесу в онлайн.

Дедлайн: 20 вересня 2020 р.

Детальніше тут.

 

Поширюйте для своїх колег та партнерів


Тематика публікації:            

Останні публікації цього розділу:

Мережа правового розвитку — 2024: інновації інструментів доступу до правосуддя та відповідальне членство

Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 у Хмельницькому

Український молодіжний фонд уклав Меморандум з ЮНІСЕФ

Покращення відчуття безпеки в громадах або Нові змісти «Правоспроможної громади»

У Києві презентували робочу групу, яка опікуватиметься цивільними заручниками, затриманими росією

Опитування щодо потреб та викликів серед ініціатив/організацій, що надають психологічну та юридичну допомогу