Мережі громадянського суспільства в Україні – опитування

Проект ЄС для розвитку громадянського суспільства за сприяння Громадського Простору проводить дослідження, щоб презентувати останні темпи зростання та розвитку мереж громадянського суспільства в ...

shutterstock_1043501293
Мережі громадянського суспільства в Україні – опитування

Проект ЄС для розвитку громадянського суспільства за сприяння Громадського Простору проводить дослідження, щоб презентувати останні темпи зростання та розвитку мереж громадянського суспільства в Україні.

Будь ласка, долучайтесь і проходьте опитування (тут нижче) — якщо для вашої громадської організації мережа, альянс, союз, коаліція, асоціація, ініціатива, платформа, рух, федерація, фундація, рада, форум чи кластер — це форма взаємодії та співпраці з іншими організаціями.

До цього дослідження будуть включені як неформальні, так і зареєстровані групи організацій громадянського суспільства з можливим залученням інших членів.

Якщо в мережу входять представники ділового середовища, мета такої мережі повинна бути ширшою, ніж представництво (захист) інтересів чи розвиток певної галузі.

Опитування триває до 26 листопада включно. 

Бенефіціар дослідження — Представництво Європейського Союзу в Україні. 
 
Метою дослідження є вивчення поточного стану розвитку мереж громадянського суспільства в Україні, рівня їх формалізації, особливостей за тематичними напрямками та географічним розташуванням. Результати дослідження будуть враховані для планування подальшого діалогу та взаємодії з громадянським суспільством в Україні. 
 
 
Дякуємо усім, хто долучився!
 


Тематика публікації:            

Останні публікації цього розділу:

Інклюзивне відновлення та відбудова: конференція та рекомендації від експертів

В Україні запустили безкоштовні онлайн-курси англійської для працівників ДСНС

Українські благодійники отримали високу оцінку від моніторингової місії Americares

Перспективи міжнародної STEM-стандартизації закладів освіти України у 2024 році

Відкриваємо шлях до майбутнього за допомогою "НАВІГАТОРА МАЙБУТНЬОГО"

Що думаєте про тему деінституціалізації?

  • Tamara Kharchylava

    Хто бенефіціар? Для кого створюється така база? Як в майбутньому вона буде використовуватися? Питання викликані тенденціями влади до контролю ІГС. Готується знову проект про міжнародних агентів

    • http://www.prostir.ua/ Prostir

      Бенефіціар дослідження — Представництво Європейського Союзу в Україні. Метою дослідження є вивчення поточного стану розвитку мереж громадянського суспільства в Україні, рівня їх формалізації, особливостей за тематичними напрямками та географічним розташуванням. Результати дослідження будуть враховані для планування подальшого діалогу та взаємодії з громадянським суспільством в Україні.

      “Європейський Простір” та “Громадський Простір”, питаючи вас про конфіденційну інформацію, не зберігатиме її довше, ніж це необхідно; захищатиме і не надаватиме до неї доступ тим, хто не має до цього відношення; не надаватиме особисту інформацію для використання у комерційних цілях без вашої згоди.

      Результати дослідження будуть розміщені на сайтах та на сторінках соцмереж “Європейський Простір” та “Громадський Простір” лише у знеособленій формі.

      • Олександра Остапенко

        Дякуємо за інформацію, де можна ознайомитись із результатами?

        • http://www.prostir.ua/ Prostir

          Наразі за результатами опитування готується аналітичний матеріал. Неодмінно поінформуємо, або ж ви можете підписатися на розсилку Простору.