Актуальні можливості для журналістів

Журналісте, не знаєш, як вийти з зимової сплячки? Хапай підбірку і гайда працювати!1. Програма стажувань для журналістів у НімеччиніПрограма графині Денхофф дає можливість молодим талановитим ...

Додано:
Ivanna Malchevska

журналістка
Актуальні можливості для журналістів

Журналісте, не знаєш, як вийти з зимової сплячки? Хапай підбірку і гайда працювати!

1. Програма стажувань для журналістів у Німеччині

Програма графині Денхофф дає можливість молодим талановитим журналістам із країн Східної Європи скласти своє уявлення про політику, економіку, культуру і суспільного життя Німеччини. Їм надається унікальна можливість набути досвіду роботи в іноземній редакції та познайомитися зі стандартами і принципами німецької журналістики.

Дедлайн: 15.04.2018 р.

2.   Конкурс проектів Фонду розвитку українських ЗМІ

Посольство США в Україні запрошує українські медіа організації, незалежні засоби масової інформації, громадські медіа та блогерів взяти участь у конкурсі проектів Фонду розвитку українських ЗМІ. Метою конкурсу є зміцнення суспільної підтримки реформ, забезпечення прозоростї їх реалізації, а також підтримка громадського активізму і посилення відповідальності громадян за проведення реформ на місцевому рівні.

Дедлайн: 26.03.2018 р.

3. ЦЕДЕМ оголошує набір на дистанційний курс з доступу до інформації

Центр демократії та верховенства права запрошує журналістів та громадських активістів, зацікавлених у отриманні інформації від органів влади та інших структур, пройти дистанційний курс «Доступ до публічної інформації».

Дедлайн: 01.04.2018 р.

4. Шкідливий для дітей контент в медіа. Що робити?

Мета дискусії – привернути увагу до проблеми прав дітей в українському медіапросторі, винести цю проблему за межі медіаспільноти, акцентувати важливість саморегуляції у роботі ЗМІ, проговорити основні положення нового законопроекту, який би захищав права дітей у медіа. Під час панельної дискусії будуть продемонстровані уривки телешоу, в яких були кричуще порушені права дітей. 

Дедлайн: 29.03.2018 р.

5. Конкурс для журналістів на найкращий матеріал про євроінтеграцію

Проект Association4U оголошує під патронатом Віце-прем’єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України другу хвилю конкурсу журналістських публікацій на найкраще роз’яснення положень і висвітлення результатів впровадження Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом в регіональних засобах масової інформації.

Дедлайн: 30.09. 2018 р.

6. Конкурс “ADAMI Медіа Приз за Культурне Різноманіття у Східній Європі 2018″

До участі в конкурсі запрошуються телекомпанії, продюсерські компанії, журналісти, режисери, продюсери та інші професіонали в галузі медіа з шести країн Східного Партнерства ЄС – Вірменія, Азербайджан, Білорусь, Грузія, Молдова та Україна.

Дедлайн: 1.07.2018 р. та 1.10.2018 р.

7. Конкурс журналістських робіт «Історії успіху громад» у Харківській області

Мета конкурсу – донести до аудиторії та поширити ідею про те, що перетворення на краще у державі – і в маленькому селі, і в мегаполісі – насамперед, залежать від ініціативності жителів, від їхнього бажання долучитися до життя своїх громад.

Дедлайн: 31.03.2018 р.

8.  Конкурс журналістських робіт на тему децентралізації (Хмельницька обл.)

Конкурс присвячений висвітленню реформи місцевого самоврядування та децентралізації влади, а також кращим практикам, ініціативам й позитивним зрушенням в розвитку громад Хмельницької області.

Дедлайн: 31.10.2018 р.

9. Курс корисної журналістики | Освітня асамблея

Назва каже сама про себе. Ми не будемо анонсувати всю програму, але можемо одразу повідомити: дізнаєтеся, як написати хороший текст (і які тексти взагалі бувають), як створити картинку, як працювати з інформацією та багато іншого.

Дедлайн: 28.03.2018 р.

 Підготувала: Іванна Мальчевська


Тематика публікації:    

Останні публікації цього розділу:

Комунальне підприємство ухиляється від обліку дерев: громадська організація подала до суду

Молодь Світловодська готує масштабний фест у місті

Команда Let`s do it Ukraine відвідала Південь в рамках проєкту з подолання наслідків повені

Гуманітарні місії на Півдні тривають: волонтери додатково роздадуть 1000 обідів “Добра кухня”

Тютюнові акцизи рятують життя — податкові преференції неприпустимі

Вишнівецька громада на Тернопільщині отримала цифровий рентген-комплекс від Програми USAID DOBRE