Актуальні можливості твого листопада

Hi guys! Місяць добігає кінця, а це означає - пора докласти всі свої сили, натхнення і скористатися Своїми можливостями! Зокрема і ми хочемо посприяти Вам в цьому, зробивши спеціально для Вас ...

слайдерм
Актуальні можливості твого листопада

Hi guys! Місяць добігає кінця, а це означає – пора докласти всі свої сили, натхнення і скористатися Своїми можливостями! Зокрема і ми хочемо посприяти Вам в цьому, зробивши спеціально для Вас дайджест можливостей листопада на Громадському Просторі.  

1. Мінкульт оголошує конкурс на участь в проекті «Малі міста – великі враження»

У рамках проекту, шляхом проведення відкритого конкурсу, буде відібрано шість об’єднаних територіальних громад або малих міст для впровадження пілотних культурних стартапів, що пов’язані із культурною спадщиною, реалізація яких сприятиме подальшому культурно – економічному розвитку територій.

Дедлайн: 23.59, 30 листопада 2017 року.
Детальніше: тут.

2.Конкурс заявок на “Проекти Європейського Співробітництва”

Відкрито конкурс подачі заявок на “Проекти Європейського Співробітництва”. Це один із каналів фінансування “Креативної Європи”, що охоплює найбільшу частину бюджетних коштів в рамках підпрограми «Культура» і передбачає участь для найширшого спектру організацій культурного профілю з різних європейських країн та можливість їх співпраці за проектами міжкультурного співробітництва, а також інших творчих проектів.

Дедлайн: 22 листопада 2017 року.
Детальніше: тут.

3.Програма грантів HBCE для проектів у сфері культури, мистецтва та освіти

Програма грантів спрямована на підтримку ініціатив у сфері мистецтва, культури та освіти в Україні, які орієнтовані на актуальні теми та інноваційні підходи. Загальна сума гранту становить від 500 до 5 000 € та покриватиме 70% від усіх витрат проекту. Обов’язковою умовою подачі на грант є реалізація проекту в Україні.

Дедлайн:30 листопада 2017 року.
Детальніше: тут.

4.Грантовий конкурс “Школа №3″ для міста Миколаївка

Tabor Production у співпраці з Театром Переселенця оголошує конкурс на отримання гранту під назвою “Школа №3” у розмірі 20000 грн* під соціально-культурні проекти для міста Миколаївка Донецької області.

 Дедлайн:23 листопада 2017 року.
Детальніше: тут.

 5.Конкурс: реалізація регіонального компоненту проекту у сфері протидії торгівлі людьми

Координатор проектів ОБСЄ в Україні запрошує до подання заявок неприбуткові організації, групи та установи для реалізації регіонального компоненту проекту “Поширення національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми, в Україні”, відповідно до вимог, зазначених у Заявочній документації, яка буде надіслана електронною поштою зацікавленим сторонам на їхнє звернення.

Дедлайн:18:00, 27 листопада 2017 року.
Детальніше: тут.

6. Програма стажування в Апараті Верховної Ради України в 2018 році

Апарат Верховної Ради України спільно з громадською організацією «Ліга інтернів» ОГОЛОШУЮТЬ КОНКУРС на участь у Програмі стажування в Апараті Верховної Ради України у січні – липні 2018 року.

Дедлайн:26 листопада 2017 року.
Детальніше: тут.

7. Аналізуй е-декларації – отримай стипендію на підготовку матеріалу

Громадська організація «Інтерньюз-Україна» оголошує конкурс малих стипендій на виробництво серії з 5 журналістських розслідувань, заснованих на аналізі електронних декларацій представників органів влади…

Дедлайн: 30 листопада 2017 року.
Детальніше: тут.

8. Конкурс карикатур на тему медіаграмотності

Громадська організація «Детектор медіа» запрошує взяти участь у конкурсі карикатур на тему медіаграмотності. Ми очікуємо від Вас карикатуру або серію робіт, що розкрили б певну тему зі світу медіа.

Дедлайн: 30 листопада 2017 року.
Детальніше: тут.

9. Конкурс на участь у стипендіальній програмі Zavtra.ua

Zavtra.ua – це приватна загальнонаціональна програма з підтримки талановитої молоді в Україні. Це можливість виграти річну стипендію у розмірі 1677 гривень та отримати кошти і підтримку на реалізацію власного соціального проекту або ініціативи та безліч інших можливостей.

Дедлайн:30 листопада 2017 року.
Детальніше: тут.

10.  Diamond Challenge Ukraine

До завершення реєстрації команд учасників Всеукраїнського відбору Diamond Challenge for High School Entrepreneurs – Всесвітнього підприємницького конкурсу для старшокласників залишилось лише 9 днів. А тим часом, ми хочемо представити регіони, команди з яких зареєструвались у системі Diamond Challenge, а їх вже більше 60.

Дедлайн: 30 листопада 2017 року.
Детальніше: тут.

11. Startup Workout – інтенсив для проектів і лідерів відкритих даних

Startup Workout – унікальний 6-тижневий інтенсив з побудови і розвитку проекту на основі відкритих даних, що дасть шанс потрапити до національного конкурсу Open Data Challenge і поборотися за призовий фонд. Інтенсив познайомить з потенціалом відкритих даних, data science, методом дизайн-мислення, відшліфує навички презентації та промо проекту. Бонусом – курси практики англійської для учасників. За підсумком фіналу Startup Workout ментори рекомендують найуспішніші проекти до участі в Open Data Challenge.

Дедлайн:26 листопада 2017 року.
Детальніше: тут.

12. Стартував відбір до Західноукраїнської “Школи локальної демократії”

“Школа локальної демократії” – це 10 Команд змін з об’єднаних громад Заходу України, які на трьох сесіях ознайомляться з кращими практиками місцевого самоврядування, навчаться користуватись інструментами участі мешканців у житті громади та спільно працювати над розвитком території, в якій проживають. Між сесіями, під керівництвом експертів, учасники будуть виконувати практичні завдання у своїх громадах. Кращі Команди змін візьмуть участь у навчальній поїздці у Польщу, де ознайомляться з роботою органів місцевого самоврядування, управління громадою, діяльністю громадських та донорських організацій. Фінальним завершенням Школи буде Форум локальної демократії, на якому учасники презентуватимуть свої досягнення.

Дедлайн: 30 листопада 2017 року.
Детальніше: тут.

13. Набір слухачів на п’ятимісячну програму навчання «Школа Політичних Лідерів 2018»

Проект «Школа Політичних Лідерів» створений зусиллями волонтерів для підвищення кваліфікації активістів, які борються за зміни в Україні, впроваджують суспільні проекти, працюють в громадських та благодійних організаціях. Мета Школи – дати прикладні знання про функціонування Української Держави та її органів, навчити інструментам цивілізованого політичного (policy&politics) процесу, підвищити ефективність досягнення цілей у власних проектах учасників.

Дедлайн:30 листопада 2017 року.
Детальніше: тут.

14. Бізнес-майстерня «Співпраця з Німеччиною» (Одеса, 12-13 грудня 2017р.)

Бізнес-майстерня передбачає можливість для кожного учасника докладніше дізнатися про програму «Fit for partnership with Germany», про бар’єри виходу і роботи на зовнішніх ринках Німеччини, а також про те, чого очікують німецькі підприємці від своїх партнерів. Крім того, учасникам надається можливість взяти участь в майстер-класах з підготовки та презентації проектів для німецьких партнерів і пройти співбесіду з представниками Програми.

Дедлайн: 27 листопада 2017 року.
Детальніше: тут.

15. Конкурс грантів “Ефективність, прозорість місцевих бюджетів в Миколаївській і Херсонській областях під контроль громад – 2017″ ММГО

«Фонд розвитку міста Миколаєва» в партнерстві з Херсонською ГО «Причорноморський центр політичних і соціальних досліджень» за підтримки NED (м. Вашингтон, ОК, США) оголошує конкурс мікрогрантів: “Ефективність, прозорість місцевих бюджетів в Миколаївській і Херсонській областях під контроль громад – 2017″.

Дедлайн: 30 листопада 2017 р.
Детальніше: тут.

  16. Конкурс МОМ для партнерства НУО у проекті з соціального згуртування населення

Міжнародна організація з міграції (МОМ) запрошує профільні неурядові організації (НУО) до участі у якості партнера-виконавця проекту із соціального згуртування населення. У рамках цього проекту передбачається проведення тренінгів за темою:  «Діалог як інструмент зменшення соціальної напруги в громадах, що зазнали наслідків конфлікту на Донбасі» для членів ініціативної групи громад.

Дедлайн: 24 листопада 2017 р.

Детальніше: тут 

17. Тренінг для журналістів «Про бюджет доступно і зрозуміло»

Громадська організація Центр «Доброчин» запрошує журналістів місцевих, районних та регіональних ЗМІ, незалежних блогерів Чернігівської області до участі у тренінгу на тему “Про бюджет доступно і зрозуміло».

Дедлайн:до 21 листопада 2017 року.
Детальніше: тут.

18. Допомога гармонійному розвитку ОТГ Миколаївщини

Запрошуємо представників органів місцевого самоврядування, старост та громадських активістів, депутатів особливо периферійних сіл об’єднаних територіальних громад (ОТГ) навчитись балансу прав та інтересів в бюджетному та процесі соціально-економічного розвитку на тренінг курсі: «Гармонійний розвиток ОТГ через баланс прав та інтересів периферійних громад».

Дедлайн: 17:00, 26 листопада 2017 року.
Детальніше: тут.

19. Набір на Базові тренінги Програми «Молодіжний працівник»

Міністерство молоді та спорту України спільно з ГО «Агенство економічного розвитку», «Київський діалог», Програмою розвитку ООН, UNICEF та Державним інститутом сімейної та молодіжної політики продовжує реалізовувати навчальну Програму «Молодіжний працівник».

м.Первомайськ
Дедлайн:17:00, 30 листопада 2017 року.
Детальніше: тут.

м.Дніпро
Дедлайн:17:00, 28 листопада 2017 року.
Детальніше: тут.

м.Суми
Дедлайн:12:00, 27 листопада 2017 року.
Детальніше: тут.

м.Суми (Сумська область)
Дедлайн:12:00, 30 листопада 2017 року.
Детальніше: тут.

20. Освітній курс “Активні зміни” для учасників з Дніпропетровської області

З 4 листопада 2017 року у громадській організації «Файноград» стартує регіональний проект «Зміцнення громадянської взаємодії молоді». Масштаб діяльності охоплює місто Павлоград та регіон. Планова аудиторія – молодь до 25-років. Проект включає в себе 10 цікавих занять, ключовою метою яких є залучення зростаючого покоління до громадської діяльності. Захід фінансується за підтримки Європейського фонду за демократію та уряду Канади. Учасники мають унікальну можливість надбання корисних знань цілком безкоштовно!

Дедлайн: 30 листопада 2017 року.
Детальніше: тут.

21. Стань героєм інтерв’ю – поділись власним досвідом участі у молодіжному проекті в рамках ERASMUS+!

Якщо ти брав участь у молодіжному обміні, волонтерив за програмою EVS, був учасником тренінгу, семінару або іншої молодіжної зустрічі – надсилай нам свою історію і ми розкажемо Україні про твій досвід!

Дедлайн: 30 листопада 2017 року.
Детальніше: тут.

 

Використовуйте свій шанс! Успіхів!

Підготувала: Іванна Мальчевська


Тематика публікації:        

Останні публікації цього розділу:

Відкриваємо шлях до майбутнього за допомогою "НАВІГАТОРА МАЙБУТНЬОГО"

Що думаєте про тему деінституціалізації?

Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 у Чернівцях

У Сумах хаб ІМІ надає медійникам техніку та захисне спорядження

Юридичне\Волонтерське для ГО, волонтерів та активістів

Відбувся круглий стіл “Наш Південь: ідентичності в умовах війни”