Громадський Простір – у Ваших оцінках та коментарях!

Шановна аудиторіє, наші читачі/ки та користувачі/ки, прийшов час запитатись Вашої думки про нашу роботу і наші з Вами взаємодію, комунікацію. Нам важливо час від часу замірювати наявний стан речей, ...

opros
Громадський Простір – у Ваших оцінках та коментарях!

Шановна аудиторіє, наші читачі/ки та користувачі/ки, прийшов час запитатись Вашої думки про нашу роботу і наші з Вами взаємодію, комунікацію. Нам важливо час від часу замірювати наявний стан речей, робити певну РЕвізію, ідентифікувати нові потреби і запити користувачів/ок та, у разі необхідності, коригувати, оптимізувати – послуги, контент-складову, функціональні моменти веб-платформи, а також це важливо в межах формування digital-стратегії Громадського Простору. Ми розраховуємо почути фахові поради та пропозиції про наш спільний розвиток – бо врешті творимо Простір разом!

А ще! У рамках опитування ми розігруємо найцікавіше питання і кращу пропозицію/пораду Громадському Простору – оберемо, відзначимо, поінформуємо!

Ми гарантуємо конфіденційність інформації, наданої в опитувальнику: вся персональна інформація буде використана виключно для цілей внутрішнього анкетування та узагальненого аналізу нашої з вами динаміки розвитку.

Кожна Ваша відповідь – наша мотивація бути кращими, оперативніше і точніше реагувати на Ваші запити і потреби. Тож ласкаво просимо – знайдіть для нас кілька хвилин Вашого часу!

 

Опитування триває – дякуємо за Вашу увагу!


Тематика публікації:      

Останні публікації цього розділу:

Інклюзивне відновлення та відбудова: конференція та рекомендації від експертів

В Україні запустили безкоштовні онлайн-курси англійської для працівників ДСНС

Українські благодійники отримали високу оцінку від моніторингової місії Americares

Перспективи міжнародної STEM-стандартизації закладів освіти України у 2024 році

Відкриваємо шлях до майбутнього за допомогою "НАВІГАТОРА МАЙБУТНЬОГО"

Що думаєте про тему деінституціалізації?

  • Богдана Стельмах

    Я дуже перепрошую, але не бачу активного посилання на опитування :(

    • http://www.prostir.ua/ Prostir

      Будь ласка, якщо зручніше заповнювати форму через прямий лінк, а не через вбудовану анкету – то ось https://goo.gl/forms/MtL37msa0MKZxGc73 Слушно, додамо і в текст!