Тендер на закупівлю товарів гуманітарної допомоги сім’ям

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
novitan

337563957_562365412709901_8322110788716531737_n
Тендер на закупівлю товарів гуманітарної допомоги сім’ям

Благодійна організація “Надія і житло для дітей” запрошує постачальників подати пропозицію на участь у тендері (далі – Тендер) із постачання товарів гуманітарної допомоги сім’ям.

Тендер відбудеться для реалізації діяльності мобільних бригад соціально-психологічної допомоги в Київській області. 

Кінцевий термін подачі тендерних пропозицій: 09 травня 2023 року, 18:00 за київським часом.

Конверти з пропозиціями будуть відкриватись о 14:00 10.05.2023 року за фактичним місцезнаходженням Замовника торгів.

Тендерна пропозиція повинна бути підготовлена відповідно  до тендерної документації (згідно з посиланням).

ТД – Гум допомога


Останні публікації цього розділу:

Тендер на закупівлю інвентарю, сантехніки для облаштування спеціалізованих служб підтримки

Конкурс для організацій, які планують впровадження або розвиток контрактної та/або кооперативної моделі вирощування свиней

Тендер щодо проведення офлайн тренінгів на тему «Підвищення особистої ефективності та ефективності команди» та/ або «Ефективний тайм менеджмент та управління ресурсами»

FREE ZONE шукає постачальника продуктових наборів

FREE ZONE шукає постачальника гігієнічних наборів

Тендер на закупівлю ІТ обладнання

  • Влад

    Добрий день!

    Шановний Замовнику, наша компанія має намір прийняти участь в даному тендері щодо закупівлі канцтоварів та шкільного приладдя (Лот №3). Проте, маємо низку запитань щодо товару, який Ви планували отримати. Нажаль, наданого опису щодо технічних та якісних характеристик, на нашу думку, недостатньо, щоби всі учасники, які приймають участь, були в рівних умовах та пропонували рівноцінний товар за своїми якісними характеристиками. Тому, ми дуже Вас просимо, додати, будь ласка, більше інформації стосовно технічних характеристик по товару: альбом для малювання, картон кольоровий, папір кольоровий, ножиці, ручка, зошити в клітинку, в лінію, пенал щодо щільності паперу, кількості кольорів, заливка кольору з однієї сторони чи з обох, кількості аркушів, вид обкладинки, розмір ножиць, товщина письма ручки, корпус ручки, змінний стрижень чи ні, пакування товару тощо. Ця інформація дуже суттєво впливає на ціну товару та впливає на те, що саме кожен учасник Вам запропонує – товар, що Ви планували отримати чи зовсім інший товар, який не зовсім буде відповідати Вашим вимогам. А також просимо Вас додати вимоги щодо підтвердження кожним учасником якості запропонованого товару (сертифікати якості/висновки санітарно-епідеміологічної експертизи тощо) та його ідентифікації, щоби Ви та всі інші учасники змогли зрозуміти якої торгової марки (в тому числі який артикул) запропонований товар, щоб встановити його відповідність вимогам та уникнути маніпуляцій з боку учасників. А також буде додатковим плюсом вимога щодо підтвердження можливості постачання та виконання взятих на себе зобов´язань щодо постачання всього запропонованого товару.
    Дуже Вам вдячні та сподіваємось на Ваше розуміння