Програма EGAP оголошує конкурс громад

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
Maria Iemelianenko

FB_post_EGAP_dog_
Програма EGAP оголошує конкурс громад

У межах впровадження другої фази програми, що реалізується протягом 2019-2023 рр. у п’яти пілотних регіонах – Вінницькій, Волинській, Дніпропетровській, Луганській та Одеській областях, ми оберемо громади, сформуємо спільно з ними плани цифрової трансформації та протягом найближчих кількох років допомагатимемо їм розвиватися, створюючи всі умови для ефективної взаємодії органів місцевого самоврядування та громадян.

Зокрема, ми запропонуємо:
– технічну та консультативну підтримку удосконалення роботи центрів надання адміністративних послуг, впровадження сучасних технологій прийняття та опрацювання заяв громадян, створення дружніх до людей технологічних процесів та алгоритмів надання послуг;
– сучасне обладнання, яке суттєво спростить надання послуг для людей з обмеженими можливостями;
– допомогу з підключення та налаштування інструментів електронної демократії, навчання службовців органу місцевого самоврядування їх ефективного використання та сприяння широкому інформуванню громади про переваги електронної взаємодії з владою;
– сприяння розвитку громадянського суспільства та більшому залученню громади до вирішення суспільно важливих питань.

Окрім того, Програма EGAP проведе цифровий аудит та запропонує комплексні рішення для діджиталізації роботи органу місцевого самоврядування, включаючи системи управління персоналом, документообігу та заходи з кібербезпеки.

Чого ми чекаємо від вас?

Бажання та готовності до змін. Аби швидко продемонструвати результат та впровадити відчутні зміни, потрібні політична воля та швидке прийняття управлінських рішень.

Дружнього середовища для новітніх технологій. Украй важливою є не лише наша підтримка службовців навчальними програмами, а й заохочення з боку керівництва органу влади до стратегічних цифрових змін у роботі.

Прагнення до переходу на винятково демократичні підходи до прийняття рішень. Владі доведеться чути всіх членів громади і деколи спільно з ними шукати компроміси.

Готовності до фінансової співучасті. Ми сподіваємося, що ресурси місцевого бюджету також частково будуть спрямовані на виконання розроблених спільно з нами програм цифрової трансформації.

Яка з цього користь?

Місцева влада стане значно прозорішою та зрозумілішою для громади, її рішення матимуть більшу підтримку людей, керівники та працівники органу місцевого самоврядування пишатимуться своєю роботою, бачачи привітні посмішки на обличчях містян.

Жителі громади дістануть реальну можливість впливати на повсякденне життя та розвиток громади просто у своєму смартфоні, а отримання адміністративних послуг перестане бути випробуванням на виживання.

Держава отримає історію успіху та приклад, який наслідуватимуть інші громади – саме так і створюються історії успіху цілих держав!

Програма EGAP зробить ще один крок для розвитку громадянського суспільства в Україні та справжніх європейських цінностей.

Які громади ми шукаємо?

Для Програми EGAP визначним критерієм є готовність громади та влади до змін і прагнення будувати успішну країну для наших нащадків. Ми звертатимемо увагу на такі фактори, як наявність ЦНАП, осередків громадянського суспільства та мінімальної інфраструктури для запровадження сучасних технологій та інструментів.

Як узяти участь?

Програма EGAP обере громади у п’яти областях для участі у першому етапі проєкту на відкритому конкурсі. Кожна громада може надіслати заявку на участь листом або онлайн. Додаткову інформацію можна отримати також електронною поштою [email protected]

Джерело: https://egap.in.ua/novyny/prohrama-egap-oholoshuie-konkurs-hromad/


Останні публікації цього розділу:

Онлайн-курси, навчальний візит до Швеції та конкурс грантів - Старт проєкту CAFU

Відбір організації для збору даних щодо впровадження нових/недостатньо поширених лікарських засобів та медичних виробів з профілактики ВГС серед ЛВІН

Конкурс на послуги перевезення вантажів автомобільним транспортом (Дніпропетровська, Запорізька обл)

Послуги Digital Assessment Implementer (Eurasia Foundation)

Тендер на закупівлю комп’ютерного обладнання

Тендер на закупівлю меблевих виробів

  • https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/846855648783730/ Ірина Унгурян

    доброго дня. коли проект буде на територіях західної україни? дякую.

    • Maria Yemelyanenko

      Вітаємо, цільовими регіонами впровадження другої фази Програми EGAP є Вінницька, Волинська, Дніпропетровська, Луганська та Одеська області.

      • https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/846855648783730/ Ірина Унгурян

        Дякую. Мене цікавить Чернівецька?)) Може вже третьої)