Практичний порадник «Основні кроки запровадження системи управління харчовими продуктами у закладах освіти (HACCP)»

Освітні управлінці, презентуємо вам новий практичний порадник – «Основні кроки запровадження системи управління харчовими продуктами у закладах освіти (HACCP)»Його розробили експерти з питань ...

Додано:
DOCCU

213539235_352275663053036_9038803874036456897_n

DOCCU

Освітні управлінці, презентуємо вам новий практичний порадник – «Основні кроки запровадження системи управління харчовими продуктами у закладах освіти (HACCP)»

Його розробили експерти з питань безпечності харчових продуктів у співпраці проєкту DECIDE, Держпродспоживслужба та експерти Громадська спілка СФЕРО в межах реформи шкільного харчування, що ініційована першою леді України Олена Зеленська.

У пораднику ви знайдете:

  • покроковий механізм впровадження процедур, заснованих
  • на принципах НАССР;
  • обов’язкові вимоги, а також рекомендовану і додаткову інформацію;
  • корисні додатки, серед яких – приклади наказів, перелік документації та 5 чек-листів.

Завантажити порадник можна за посиланням.

А ще нагадуємо про серію вебінарів DECIDE щодо особливостей системи HACCP та її впровадження у закладах освіти. Переглянути всі відео можна тут.

Корисні матеріали для управлінців, зокрема презентації до вебінарів, завжди доступні на сайті: https://novihromady.decide.in.ua.


Тематика публікації:              

Останні публікації цього розділу:

Промотувати українську спадщину: які ідеї представили фахівці культурного сектору

«Розширення можливостей жінок у бізнесі»: історія Марії Дворської

Впровадження гендерних підходів на робочому місці дозволяє жінкам впливати на розвиток компанії

Як розвивати громадянське суспільство під час війни

Виклики і можливості розвитку сфери культури та соціальної згуртованості у Тернопільській області

Об’єднання задля відновлення: як ОГС можуть працювати разом для спільного впливу на процеси?