Практичний порадник «Основні кроки запровадження системи управління харчовими продуктами у закладах освіти (HACCP)»
Освітні управлінці, презентуємо вам новий практичний порадник – «Основні кроки запровадження системи управління харчовими продуктами у закладах освіти (HACCP)»Його розробили експерти з питань ...
Додано:
DOCCU
![213539235_352275663053036_9038803874036456897_n](https://www.prostir.ua/wp-content/uploads/2021/07/213539235_352275663053036_9038803874036456897_n-1024x1024.png)
Освітні управлінці, презентуємо вам новий практичний порадник – «Основні кроки запровадження системи управління харчовими продуктами у закладах освіти (HACCP)»
Його розробили експерти з питань безпечності харчових продуктів у співпраці проєкту DECIDE, Держпродспоживслужба та експерти Громадська спілка СФЕРО в межах реформи шкільного харчування, що ініційована першою леді України Олена Зеленська.
У пораднику ви знайдете:
- покроковий механізм впровадження процедур, заснованих
- на принципах НАССР;
- обов’язкові вимоги, а також рекомендовану і додаткову інформацію;
- корисні додатки, серед яких – приклади наказів, перелік документації та 5 чек-листів.
Завантажити порадник можна за посиланням.
А ще нагадуємо про серію вебінарів DECIDE щодо особливостей системи HACCP та її впровадження у закладах освіти. Переглянути всі відео можна тут.
Корисні матеріали для управлінців, зокрема презентації до вебінарів, завжди доступні на сайті: https://novihromady.decide.in.ua.